Βίαιο καρτέρι ληστών στην εξώπορτα του σπιτιού 58χρονου άνδρα στην Ανάβυσσο!

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που του συνέβη ο 58χρονος άνδρας στην Ανάβυσσο.

Ξύπνησε ο άνθρωπος τα ξημερώματα της Παρασκευής για να πάει στη δουλειά του και μόλις άνοιξε την εξώπορτα του σπιτιού του βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις κουκουλοφόρους οι οποίοι τον αιφνιδίασαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, σπρώχνοντάς τον οι θρασύτατοι ληστές τον έσπρωξαν πάλι μέσα στο σπίτι, τον έβαλαν να γονατίσει και του έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια ενώ τον φίμωσαν.

Παράλληλα εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά του και ξύπνησαν με βίαιο τρόπο και τη γυναίκα του 58χρονου η οποία σαστισμένη δεν αντιστάθηκε ενώ το ίδιο έπραξαν και με τον γιο του.

Κρατώντας και τους τρεις ακινητοποιημένους οι τέσσερις κουκουλοφόροι έκαναν το σπίτι άνω – κάτω και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να βρουν και να αρπάξουν 300 ευρώ και στη συνέχεια να το βάλουν στα πόδια.

Ο 58χρονος κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό στην αστυνομία όμως για μιαν ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι και η Ανάβυσσος βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο αδίστακτων ληστών με την πολιτεία να μην είναι σε θέση να προστατεύσει τους πολίτες!

http://www.notioanatolika.gr

ΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΥΠΕΡΠΡΟΦΟΡΑ!
Καναπές-Διπλό Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Ελληνικής κατασκευής με ταμπουρέ, στο χρώμα της επιλογής σας!
Από 920€ μόνο 570€ !!!
(Η προσφορά ισχύει για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
——————————-
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΛΑΥΡΙΟ
Αρέσει σε %d bloggers: