Η προφητική δήλωση του Ασάντ από το 2011 και η συγκλονιστική ομιλία του Προέδρου της Αιγύπτου Σίσι!

Η προφητική δήλωση του Ασάντ από το 2011.. Τότε που μπούκαραν οι ορδές των φανατικών ισλαμιστών στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες..

“Αν η Δύση συνεχίζει να εξοπλίζει τους μισθοφόρους ισλαμιστές, η Ευρώπη θα μετασχηματιστεί σε κατάλληλο έδαφος για την τρομοκρατία. Η Ευρώπη θα πληρώσει αυτό το τίμημα”
“Δικτάτορας” Άσαντ…
της “δικτατορίας” της Συρίας, που θέλουν να
εκδημοκρατίσουν οι “πολιτισμένοι” της δύσης (2011)

Την ώρα που οι ηγέτες της Δύσης, με επικεφαλής τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κλείνουν τα μάτια τους στις κτηνωδίες των ισλαμιστών δολοφόνων, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι με απαράμιλλο θάρρος αποκαλύπτει τη δολοφονική ιδεολογία του Ισλάμ.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στους κορυφαίους ισλαμικούς μελετητές του πανεπιστημίου του Αζχάρ (θεωρείται το σημαντικότερο φυτώριο του σουνίτικου Ισλάμ) και σε ένα ακροατήριο, το οποίο αποτελούνταν κυρίως από φονταμελιστές μουσουλμάνους, ο στρατηγός Σίσι τόλμησε να μιλήσει για τη ρίζα του κακού: την ισλαμιστική ιδεολογία.

Εν ολίγοις ο Σίσι αμφισβήτησε τις βασικές πεποιθήσεις αυτών των μελετητών, καθώς υποστήριξε ότι το Ισλάμ έχει φτάσει στο σημείο να ανταγωνίζεται ολόκληρο τον κόσμο.

«Είναι αδιανόητο το ότι 1,6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι επιχειρούν να δολοφονήσουν 5,4 δισεκατομμύρια μη-μουσουλμάνους», ανέφερε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, ενώ πρόσθεσε ότι ο ισλαμικός κόσμος καταστρέφεται και κινδυνεύει να χαθεί από τα χέρια των ίδιων των μουσουλμάνων.

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία του Σίσι και μετά την ομιλία του Ομπάμα, στο ίδιο πανεπιστήμιο, πριν από 5 χρόνια. Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο ηθικός αυτουργός των εγκλημάτων που συντελούνται σήμερα από τους τζιχαντιστές σε όλο τον πλανήτη;;; Ρητορικό το ερώτημα…

http://www.hellas-now.com


 

ΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΠΕΡΠΡΟΦΟΡΑ!
Καναπές-Διπλό Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Ελληνικής κατασκευής με ταμπουρέ, στο χρώμα της επιλογής σας!
Από 920€ μόνο 570€ !!!
(Η προσφορά ισχύει για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
——————————-
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΛΑΥΡΙΟ
http://www.epiplageorgiou.gr

Αρέσει σε %d bloggers: