Ο Δήμος Λαυρεωτικής για την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Από τις 22:00 της 6/1/2015 εκδηλώθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής, αρχικά από την πόλη του Λαυρίου και στους ορεινούς όγκους γύρω από αυτήν, με αποτέλεσμα σε διάστημα μιας ώρας μέσα στην πόλη του Λαυρίου, να έχουμε ύψος χιονιού 10 εκ.

Η Πολιτική Προστασία έχοντας τις προειδοποιήσεις της Ε.Μ.Υ. και έγκαιρα προετοιμασμένη με την προμήθεια άλατος, με τρία (3) συνεργεία, άρχισε τον καθαρισμό της πόλης και των γύρω οικισμών όπως Εργατικές κατοικίες, Θορικού κλπ.

Ξημέρωμα της 7/1/2015, οι χιονοπτώσεις εντάθηκαν σε όλο το Δήμο Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα Κερατέα, Καμάριζα και οικισμούς, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι της 8/1/2015.
Έπειτα από επικοινωνία του Δήμου μας, για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, με τον Δήμο Σαρωνικού, εξασφαλίσαμε εκχιονιστικό μηχάνημα και σε διάστημα δύο ωρών είχε καθαριστεί όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας και είχε σκορπιστεί στους δρόμους αλάτι.
Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου κράτησαν συνεχώς τους κεντρικούς οδικούς άξονες ανοιχτούς καθιστώντας το οδικό δίκτυο της Κερατέας, της Καμάριζας, του
Λαυρίου, όπως και των γύρω οικισμών, προσβάσιμους.
Τα όποια συμβάντα που παρουσιάστηκαν, όπως το ατύχημα στην περιοχή του Θορικού νωρίς το απόγευμα της 7/1/2015 με ανατροπή φορτηγού (καθαρισμός
του οδοστρώματος από θραύσματα τζαμιών) αλλά και ο απεγκλωβισμός ατόμων από όχημα στην περιοχή Βγέθι στις 8/1/2015, αντιμετωπίστηκαν άμεσα τόσο από τους υπαλλήλους του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, όσο και από τους εθελοντές που τους πλαισίωναν.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού, καθώς και τους ιδιώτες που συνέδραμαν με μηχανήματα το Δήμο
Λαυρεωτικής, ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες όμως ανήκουν στους ανιδιοτελείς εθελοντές του Δήμου μας!

Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι πανέτοιμος και έχει οργανωθεί με κατάλληλο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ακραίων καιρικών
φαινομένων και να πράξει οποιαδήποτε βοήθεια σε κάθε δημότη αν παραστεί ανάγκη.

ΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΠΕΡΠΡΟΦΟΡΑ!
Καναπές-Διπλό Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Ελληνικής κατασκευής με ταμπουρέ, στο χρώμα της επιλογής σας!
Από 920€ μόνο 570€ !!!
(Η προσφορά ισχύει για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
——————————-
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΛΑΥΡΙΟ
http://www.epiplageorgiou.gr

Αρέσει σε %d bloggers: