Πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε Κορωπί και Μαρκόπουλο

Σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε περιοχές της περιφέρειας Αττικής, και ειδικότερα στο Κορωπί και το Μαρκόπουλο.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με το δήμαρχο Κορωπίου, ενώ εν συνεχεία επισκέφθηκε το δημαρχείο Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Στις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών αφού «κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιον κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας», ανέφερε.

«Έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύοδιαφορετικούς κόσμους» σημείωσε ο κ. Σαμαράς. Και πρόσθεσε:

«Δύο παραδείγματα θα σας πω. Τα 14 αεροδρόμια θα τα αφήσουν να μαραζώσουν και η Cosco δεν τους αρέσει. Από την άλλη ο Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ και ΑΣΕΠ στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρεςδεν συνέβαιναν. Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός»

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε ακόμη και τοπική μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου και αναφέρθηκε στην ελληνική εσωστρέφεια και την επιχειρηματική πρόοδο:

«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου. Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ ο πρότυπος σταθμός τυροκομείου. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία “φωτογραφίζουν” και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια, και πιστεύει στην ανάπτυξη. Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. Το λέω απέναντι σε εκείνους που με ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν. Τέτοιες επιχειρήσεις αποδεικνύουν την τεράστια προοπτική του Έλληνα επιχειρηματία, αρκεί να το πιστέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.

http://www.thetoc.gr

Αρέσει σε %d bloggers: