Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σύσταση Τοπικής Ομάδας Λαυρεωτικής στα γενέθλια του “Ποταμιού”

Στα γενέθλια του Ποταμιού, ακριβώς ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, μια νέα Τοπική Ομάδα (Τ.Ο.) του κινήματός μας ξεκινάει δυναμικά και με όραμα.

Η Τ.Ο. Λαυρεωτικής δημιουργήθηκε από λίγους φίλους του Ποταμιού μαζί με ευαισθητοποιημένους ενεργούς συμπολίτες μας, μέσα από μια δημοκρατική, δημόσια και ανοιχτή προς όλους διαδικασία. Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα λειτουργήσει και στο μέλλον, με στόχο την εστίαση στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών της Κερατέας, του Λαυρίου, της Καμάριζας και όλων των οικισμών αλλά και την ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και των ευκαιριών ανάπτυξης που μπορεί να προσφέρει.

Με τακτικές συναντήσεις τουλάχιστον μία φορά το μήνα και με έκτακτες θεματικές εκδηλώσεις, η Τ.Ο. θα συνεργάζεται και θα ακούει τους δημότες και τους φορείς της περιοχής μας, με σεβασμό σε κάθε άποψη, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, συμμετοχικά και με τη χρήση τεχνολογιών διαδικτύου, όπου αυτό είναι εφικτό. Έτσι θα είναι σε θέση, από τη μία μεριά να συνδιαμορφώνει τις θέσεις του Κινήματος και ειδικά για τα θέματα του Δήμου μας, και από την άλλη, να προωθεί τις αναγκαίες παρεμβάσεις και να ενημερώνει τους εκπροσώπους μας στη Βουλή.

Με βάση και την κεντρική κατεύθυνση, η Τ.Ο. θα λειτουργήσει χωρίς καμία οικονομική στήριξη, χωρίς κόστη τοπικού γραφείου ή υποδομών – σε αντίθεση με τις παλαιού τύπου πρακτικές των παραδοσιακών κομμάτων. Με φρέσκιες ιδέες και με άνοιγμα στους νέους, θα στηρίξει την προσπάθεια του Κινήματός μας να γίνει η αξιόπιστη δύναμη στο κέντρο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων μακριά από τα κομματικά βαρίδια του παρελθόντος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον συντονιστή της ομάδας Γιώργο Μανιώτη στο τηλ. 6944300281 είτε ηλεκτρονικά στο email to.potami.lavreotikis@gmail.com.

Τοπική Ομάδα Λαυρεωτικής

Το Ποτάμι

potami 1 year old