Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Tα οικονομικά στοιχεία του “Ποταμιού” από την Τοπική Ομάδα Λαυρεωτικής

Ταράζουμε ξανά τα νερά της πολιτικής και ειδικά τα λιμνάζοντα του κομματικού κατεστημένου.

Την περασμένη Κυριακή 8 Μαρτίου, το Ποτάμι άνοιξε για άλλη μια φορά το διάλογο με τη βάση του και με τους πολίτες. Άκουσε, συζήτησε, αξιολόγησε και προχωράει, μέσα σε λιγότερο από 18 μήνες από την ίδρυσή του, στο δεύτερο συνέδριό του.

Με διαφάνεια, δίνει ξανά στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά του δεδομένα, για να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους από εκείνους που θέλουν να κρίνουν και να στηρίζονται σε πράξεις και έργα κι όχι σε παχιά λόγια, φήμες και τρολαρίσματα.

Με συνέπεια. Στη λογική της συνεργασίας στην κοινή εθνική προσπάθεια. Στην προώθηση της μεγάλης μεταρρύθμισης του πελατειακού κράτους – του μεγάλου ασθενή. Στην πρόταξη της ευθύνης για την ευρωπαϊκή μας πορεία απέναντι στις λογικές της προάσπισης του κομματικού συμφέροντος και σε επικίνδυνα ακροβατικά, δημιουργικές ασάφειες και «στο βάθος κρατισμός».

Με άνοιγμα στην κοινωνία όλων των πολιτών που θέλουν να συνεισφέρουν με προτάσεις και λύσεις μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες συμμετοχής. Στο Ποτάμι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και όλοι καλούμαστε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση επιλογών και θέσεων του κινήματός μας, ισότιμα και αξιοκρατικά.

Η νέα Τοπική Ομάδα του Ποταμιού στο Δήμο μας είναι ανοιχτή σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους είναι ή αισθάνονται νέοι με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δράση. Στη Λαυρεωτική, εκτός από πολλά προβλήματα, έχουμε και μεγάλες προοπτικές για να αναπτυχθούμε. Ελάτε να βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας σε αυτή την προσπάθεια να χτίσουμε από κοινού το μέλλον μας.

Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944300281, email to.potami.lavreotikis@gmail.com

Τοπική Ομάδα Λαυρεωτικής

Το Ποτάμι

Επισυνάπτονται τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος που είναι διαθέσιμα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://topotami.gr/ikonomikos-apologismos/. Στην ιστοσελίδα μας (http://topotami.gr) είναι επίσης διαθέσιμα όλα τα κύρια στοιχεία της προσυνεδριακής συνάντησης της 8ης Μαρτίου.

Έκθεση Ισολογισμού 2014

Ισολογισμός 2014

Χρηματοδότηση κομμάτων 2014

Οικονομικά εκλογών 25/1/2015