Αυτή είναι η ανάθεση του Δήμου Λαυρεωτικής στο γραφείο Κατρούγκαλου

Στις 20 Φεβρουαρίου η οικονομική επιτροπή του δήμου ανέθεσε την εκπόνηση υπομνημάτων για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας και των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης δήμου Λαυρεωτικής

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Κατρούγκαλου καθώς μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του δήμου Λάρισας προς το δικηγορικό γραφείο του υπουργού για υποβολή προσφυγής κατά απόφασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έρχεται στο φώς νέα μετεκλογική ανάθεση στην δικηγορική εταιρεία αυτή τη φορά από τον δήμο Λαυρεωτικής.

Ο υπουργός επρόκειτο να δώσει νέα συνέντευξη Τύπου στις 4 το απόγευμα, προκειμένου να παραθέσει περαιτέρω εξηγήσεις. Αργά το μεσημέρι όμως, από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπήρξε νεότερη ενημέρωση ότι ο κύριος Κατρούγκαλος ματαιώνει τη συνέντευξη και αντ’ αυτής θα διανείμει αναλυτική έντυπη δήλωση. Αιτία της αναβολής φέρεται να είναι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο και η επίσημη συνάντηση με την Καγκελάριο Μέρκελ την ίδια περίπου ώρα.

H ανάθεση του δήμου Λαυρίου στο γραφείο Κατρούγκαλου

Στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η οικονομική επιτροπή του δήμου Λαυρεωτικής σε συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου ανέθεσε στην εταιρεία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας και Συνεργάτες» την εκπόνηση υπονημάτων για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας και των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης δήμου Λαυρεωτικής.


Συγκεκριμένα η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου αφορά τον «όρισµο πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπόνηση εκ µέρους του ∆ήµου Λαυρεωτικής υποµνηµάτων επί των προσφυγών που ασκήθηκαν ενώπιον του Γραµµατέα Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αττικής κατά της αρ.225/2014 απόφασης ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής για την επέκταση της αρµοδιότητας και των διοικητικών ορίων της ∆ΕΥΑΤΗΛ».

Όσο για την αμοιβή του δικηγόρου αναφέρεται ότι «θα καθορισθεί µε απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής, σύµφωνα µε το άρθρο 281, παρ.3 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα ∆ήµων και Κοινοτήτων».

Διαβάστε εδώ όλη την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Λαυρεωτικής

http://www.protothema.gr

Αρέσει σε %d bloggers: