Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ήρεμη δύναμη” παραγωγής μεταλείων το τμήμα Badminton του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Για άλλη μια φορά το τμήμα του Badminton απέδειξε στο φανατικό κοινό του σήμερα, Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, πως το άθλημα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με την συνολική προσπάθεια αθλητών, προπονητών, γονέων και παραγόντων και μας προέβαλε μια “ήρεμη δύναμη” υπεράνω των προσδοκιών μας.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία U17, ο Στρατής Νικηφόρος και η Κατερίνα Παπαδοπούλου έφτασαν μέχρι την 8 άδα στο απλό. ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης και ο Μαραγκός Χάρης φτάσανε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο ίδιο αγώνισμα. Ο Κυριακόπουλος Σταύρος φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό του στο απλό και ο Παπαδόπουλος και ο Στρατής στο διπλό αντρών. Στο διπλό αντρών ο Κυριακόπουλος με τον Μαραγκό βγήκαν πρώτοι! Τέλος, η Παπαδοπούλου σε συνεργασία με την συμπαίτρια της Μιγιόνη από άλλο σωματείο κατέκτησαν την 1η θέση στο διπλό γυναικών! Σε αυτό το σημείο αξίζει να ανεφερθεί και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι Ευαγγελία Γεωργιτσανάκου και η Χριστίνα Παπαχρήστου στο απλό γυναικών και μαζι, στο διπλό γυναικών που κατέκτησαν την 3η θεση!
Στην κατηγορία Αντρών/Γυναικών, ο Χαδουμέλης Αντρέας έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ πήρε χάλκινο στο διπλό με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Κώστα από τον Δούκα.

Από ότι φαίνεται, στο τμήμα Badminton έχει ακόμα να προσφέρει στην μικρή μας πόλη εντυπωσιακά παιχνίδια και πολλές συγκινήσεις. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα άθλημα πολύ απαιτητικό και τα παιδιά κάνουν πολλές ώρες προπόνηση για να φτάσουν ψηλά το σωματείο μας αλλά και το Λαύριο γενικότερα χαρίζοντάς μας στιγμές γεμάτες περηφάνια, αγωνία και τελικά, δικαίωση!
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους αθλητές αυτούς!