Νάτες νάτες οι πρωταθλήτριες! Κερατέα – Αμαζόνες Αχαρνών 3-0 [εικόνες+βίντεο]

Οι Αμαζόνες για μία ακόμη φορά τίμησαν το όνομά τους και δεν ήρθαν στο κατάμεστο κλειστό της Κερατέας για τυπικούς λόγους και αν θεωρητικά είχαν ελάχιστες πιθανότητες, προσπάθησαν να πάρουν από το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούσαν!

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή και επικράτησαν σχετικά εύκολα σε 25΄(25-17). Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες με όπλο τους το καλό μπλοκ αντέδρασαν και πήγαν το σετ στα ίσα αλλά στα κρίσιμα σημεία μέτρησε η ψυχραιμία και το σετ μετά από 32΄το πήρε η Κερατέα (29-27). Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες με κακή ψυχολογία παραδόθηκαν άνευ όρων 25-12 σε 22΄…και ακολούθησαν τα καθιερωμένα όλε!!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των πρωταθλητριών Μιχάλης Αλεξανδρόπουλος μας δήλωσε:

Κάναμε πολύ καλή πορεία αν και ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών και απώλειες, αλλά τα κορίτσια έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και φτάσαμε σ΄αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον σύλλογο της Κερατέας που έκαναν όλα αυτά τα έξοδα, έχουν στηρίξει την ομάδα, είναι πάντα κοντά μας και αγαπάνε πάρα πολύ το άθλημα.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για προγραμματισμό, αλλά μέσα στους στόχους μας θα είναι σίγουρα η παραμονή και γιατί όχι η υπέρβαση, κτίζοντας μια ομάδα που χρόνο με το χρόνο θα ανεβαίνει κατηγορίες και θα φέρνει επιτυχίες.

Αρέσει σε %d bloggers: