Στάση εργασίας στους Δήμους και διαμαρτυρία για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – Δέσμευση Αποθεματικών

Δεδομένης της αυριανής ψήφισης στις 12:00 από την ολομέλεια της Βουλής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ, οι Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο προεδρείο της και στους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της.

Ταυτόχρονα αύριο Παρασκευή οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της  χώρας θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 ως τις 3  το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, παραμένει το αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να ενημερωθούν οι Δήμαρχοι με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης.

http://mesogianews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: