Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Ποτάμι” Λαυρεωτικής: Τιμάμε την Ημέρα της Ευρώπης. Σάββατο 9 Μαΐου στους δρόμους του Λαυρίου

Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια ούτε με βαρετές τελετές. Τριάντα στελέχη του κόμματος θα συζητήσουν με ενεργούς πολίτες, με τους πραγματικούς εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας σε πόλεις, νησιά και χωριά της χώρας μας στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που προετοιμάσαμε για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου.

Η Ευρώπη για μας δεν είναι ούτε η κότα με το χρυσό αυγό ούτε ανεμόμυλος του Δον Κιχώτη.

Η Ευρώπη είναι το υπερεθνικό πείραμα που πρέπει να πετύχει για να αποδείξει ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπορούν να απαλύνουν αντιθέσεις και να εξουδετερώσουν ανισότητες.

Η Ευρώπη της πολιτικής ενοποίησης είναι ο μονόδρομος προοπτικής για τη σημερινή Ευρώπη των αγορών.

Είναι το μεγάλο στοίχημα για τους ισχυρούς εταίρους μας.

Είναι ακόμη μεγαλύτερο στοίχημα για τη σημερινή Ελλάδα του εύκολου λαϊκισμού και της ανεύθυνης ισοπέδωσης.

Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα.

Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές.

Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες.

Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις υγιείς δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία.

Σας καλούμε το Σάββατο 9 Μαΐου στις 6:00 μμ στο Λαύριο, να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα, να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Τοπική Ομάδα Λαυρεωτικής

Το Ποτάμι

EuropesDay