Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

3 Αποχωρήσεις, 2 νέες αφίξεις στη μείζονα της Λαυρεωτικής

Μετά από καραμπόλα παραιτήσεων, στη μείζονα μειοψηφία της Λαυρεωτικής δύο παλιοί γνώριμοι από την εποχή της τέως δημοτικής αρχής Λεβαντή, τουτέστιν Σταύρος Ρόζης και Αρετούσα Μακρή, μάχονται πλέον απ’ τα έδρανα της μείζονος με την ίδια ζέση όπως την εποχή που ήταν αντιδήμαρχος ο πρώτος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου η δεύτερη.

Το χρονικό αποχωρήσεων – νέων αφίξεων

Η στέκα των εκλογών κτυπά την πρώτη μπάλα που βγάζει εκτός του Νίκο Αντωνίου και βάζει εντός το Σταύρο Ρόζη. Στη περίπτωση της Αρετούσας ακολουθεί καραμπόλα, με τη μπάλα να κτυπά πρώτα το Νίκο Στάμου και μετά το Κώστα Κατσίκη που θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει, θέση που απέρριψε και αποδέχτηκε η Αρετούσα Μακρή.

Κατόπιν όλων αυτών το δημοτικό συμβούλιο της Λαυρεωτικής ενισχύθηκε από δύο συμβούλους, τη πετυχημένη πορεία των οποίων είχαμε παρακολουθήσει στο ένδοξο παρελθόν της παράταξης Λεβαντή.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι οι αντικαταστάτες τους στη σημερινή διοίκηση του δήμου, απ’ τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αδάμη και τη πρόεδρο Μαρία Γκικαράκη, θεωρούνται εξίσου πετυχημένοι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ιδίως στη περίπτωση της προεδρευούσης, η σκυτάλη πέρασε σε εξίσου ειδικευμένα (λόγω επαγγέλματος), δυνατά και άξια γυναικεία χέρια.

Πώς να παραβλέψει κανείς κάτι τέτοιο;

ΠΗΓΗ:  http://kirkinews.gr