Καταγγελία: Καμάριζα – “U.F.O” υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Τον είδα !! Την περασμένη εβδομάδα βγήκα για μια νυκτερινή βόλτα να απολαύσω τη δροσιά του δάσους της Καμάριζας.

Και εκεί ξαφνικά τον είδα !! Σε απόσταση 20-30 μέτρων μπροστά μου διαγράφηκε η περίεργη φιγούρα του, κόντρα στο φώς του φεγγαριού, ψηλός με δύο πόδια και χέρια σαν κουπιά χωρίς κεφάλι ( ανεγκέφαλος) τελείως . Και το σκάφος δίπλα του μια σκοτεινή σκιά, ένας όγκος γνώριμος.

Μόλις αντιλήφθηκε ανθρώπινη παρουσία, οι κινήσεις του ήταν νευρικές σχεδόν αστρικές. Κινήθηκε προς το ‘σκάφος του’ και τότε άκουσα την εξάτμιση του κινητήρα του.

Οι δύο πίσω τροχοί σπινάρισαν και η σκούρα φιγούρα του ‘σκάφους’ σχεδόν απογειώθηκε. Έμεινα να κοιτώ, τον φωτεινό από την σελήνη ορίζοντα, για λίγα λεπτά.

Μετά αποφάσισα να πλησιάσω στον τόπο δράσης του και είδα τα ίχνη ύπαρξης του.

Ίχνη γνωστά σε όλους μας, τα συναντάμε σε κάθε μας βήμα, ίχνη ανεγκέφαλων U.F.O.

 Έβλεπα τέτοιου είδους απομεινάρια παντού, αλλά δεν ήξερα  ότι ο δράστης δεν ήταν ανθρώπινο Ον.

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας, γύρω μας και είναι πολλοί οι ανεγκέφαλοι εξωγήινοι. Φίλος μου που είναι ειδικός μου είπε ότι τους έλκει το μαγνητικό πεδίο της Λαυρεωτικής γης και πολλαπλασιάζονται γρήγορα ως (homo akefalos-anegefalos) λόγω των μολυβδούχων απορριμμάτων της περιοχής .

Άρα όταν βλέπετε τέτοιου είδους ίχνη στην περιοχή μας.  Να μην λέτε. ‘’Βρέ τον Αθεόφοβο κοίτα που έριξε τα μπάζα ή τα σκουπίδια του’’ Γιατί δεν πρόκειται για ανθρώπινο Ον.

Πρόκειται για U.F.O.

kamariza-ufo1

 kamariza-ufo2

Κώστας Τσιμπογιάννης ( Κάτοικος Καμάριζας )

Αρέσει σε %d bloggers: