Δημοτική Καινοτομία: Γιορτάστηκε η νίκη της παράταξης ακριβώς ένα χρόνο πριν

Με μαζική συμμετοχή των υποψηφίων της Δημοτικής Καινοτομίας γιορτάστηκε η νίκη την οποία επέτυχε η παράταξη ακριβώς ένα χρόνο πριν. Πρόκειται για νίκη του συγκροτημένου προγράμματος επί της αδιαφορίας και των αυτοσχεδιασμών, για νίκη των πολιτών και των οραμάτων.
Αιρετοί και μη εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά.

Ο δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα ώστε η παράταξη να δουλέψει οργανωμένα και ενωτικά προκειμένου να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις, προκειμένου να μπει ο Δήμος στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

΄΄ Η ευθύνη είναι μεγάλη, είναι ιστορικών διαστάσεων για τη Δημοτική μας Αρχή και αυτήν την ευθύνη πρέπει να την αναλάβουμε όλοι. Όλοι όσοι πέρα από μικρότητες, πέρα από μικροπολιτικές, πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες, τοποθετούμε το δημόσιο συμφέρον, τους πολίτες και το Δήμο μας΄΄, υπογράμμισε με νόημα ο Δημήτρης Λουκάς, αναφερόμενος και στην πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση της κ. Κουλουβράκη. Ενώ στο ίδιο κλίμα συνέχισε ΄΄ στη Δημοτική Καινοτομία δε χωρούν προσωπικές στρατηγικές. Η στρατηγική μας είναι μία, δημοκρατικά συμφωνημένη μέσα από συλλογικές διαδικασίες, πλήρως αποδεκτή από την ισχυρή πλειοψηφία των δημοτών μας. Η στρατηγική μας αφορά μόνον το παρόν και το μέλλον του τόπου, τον οποίο έχουμε εντολή να υπηρετήσουμε΄΄.

                                                                                                 27/5/2015

Από το Γραφείο Τύπου

 της Δημοτικής Καινοτομίας

Αρέσει σε %d bloggers: