Νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στην Ανάβυσσο

Ένα νέο σπίτι στην Ανάβυσσο, που χρησιμοποιούσαν οι ληστές του Διστόμου, εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι στην οδό Βουκαμβίλιας 11 και Ανοιξης φέρεται να είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε κατά την έφοδο της Αστυνομίας στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου, έξω από το Βόλο. Νοικιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2014 για έναν χρόνο από τον ίδιο τον Δραβίλα αντί του ποσού των 400 ευρώ το μήνα. Να θυμισουμε ότι είχε ενοικιάσει σπίτι και στη Νέα Μάκρη, που εγκατέλειψε μετά τη ληστεία στο Δίστομο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 20.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές (πολλά κινητά τηλέφωνα), πλαστά έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα, ιδιόχειρες σημειώσεις, πλαστά δελτία ταυτότητας με τη φωτογραφία του Δραβίλα, το νόμιμο αλλά και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Οι κωδικοποιημένες σημειώσεις

Στις κωδικοποιημένες σημειώσεις με τα τηλέφωνα του Σπύρου Δραβίλα έχουν εστιάσει την προσοχή τους οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας με μεσιτικά γραφεία -ενδεχομένως για την ενοικίαση και άλλων σπιτιών και ορμητηρίων των ληστών του Διστόμου- ακόμη και μεταφορικών εταιριών.

http://www.thetoc.gr

Αρέσει σε %d bloggers: