Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πενήντα μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με καπάκια συγκεντώθηκαν από το Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, για την εξασφάλιση αναπηρικών αμαξιδίων για παιδιά

Το Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου,  συνεχίζοντας  την συνεργασία του με τον Πανελλήνιο Σύλλογο  Πρόληψης  Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων ¨Αγάπη Για Ζωή,  συγκέντρωσε πενήντα μεγάλες σακκούλες σκουπιδιών με καπάκια, που προορίζονται για την εξασφάλιση αναπηρικών αμαξιδίων για παιδιά.

Ευχαριστούμε τους πολίτες του Λαυρίου, την Αστυνομία,  την Πυροσβεστική, το Γ΄Δημοτικό και το Α΄Γυμνάσιο Λαυρίου, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η συλλογή αυτής της μεγάλης ποσότητας. Ευχαριστουμε επίσης τον εθελοντή κο Ιωάννη Κατσιβαρδά που μετέφερε ΔΩΡΕΑΝ τα καπάκια στον σύλλογο.

 Το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου, θα συνεχίσει την προσπάθειά του με την ευχή να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι πολίτες και δημόσιες υπηρεσίες. Προκαλεί  ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η απή  χηση που έχει αυτή η δράση  στα παιδιά  της πόλης μας και κυρίως στις μικρότερες ηλικίες.

Αυτή η πράξη αποδεικνύει πως τα παιδιά αυτά θα καταστούν ενεργοί πολίτες που θα νοιάζονται για το περιβάλλον και για τους συνανθρώπους τους.

 anakyklosh-kaph-lavrio2

anakyklosh-kaph-lavrio1

anakyklosh-kaph-lavrio3

anakyklosh-kaph-lavrio4