Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεργασία του Α.Σ.Ποσειδώνα με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Ο Α.Σ. Ποσειδώνας ξεκίνησε ένα κύκλο συνεργασιών με διεθνούς και εθνικού κύρους φορείς με σκοπό να προωθήσει τις ευεργετικές αξίες των σπορ στην καθημερινότητα των νέων του Λαυρίου και της Κερατέας. Η πρώτη συνεργασία ξεκίνησε με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Με μεγάλη μας χαρά και μέσα από αυτή τη συνεργασία, πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό σχολείο Λαυρίου το Πρόγραμμα “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα”.
Στις δραστηριότητες του προγράμματος συμμετείχαν η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κα Ντόρα Πάλλη, Εκπρόσωποι και Εκπαιδευτές του Βρετανικού Συμβουλίου καθώς επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κα Βούλα Κοζομπόλη και η Γ. Γραμματέας Κα Βούλα Ζυγούρη.

Η εκδήλωση στο σχολείο δε θα ήταν εφικτή χωρίς τη συνδρομή της Διευθύντριας Κας Ελένης Κανελλοπούλου και τη σημαντική υποστήριξη στον όλο σχεδιασμό και εκτέλεση των εργασιών από το Υποδιευθυντή Κο Δημήτρη Δράκο.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής ήταν αρωγός στην προσπάθεια να επικοινωνηθεί το όλο σχέδιο στα ΜΜΕ.

Το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και συνεχίζεται κανονικά καθώς οι δραστηριότητες προγραμματίζονται και για τα υπόλοιπα σχολεία του Λαυρίου και της Κερατέας.

Πληροφορίες:
211 800 5234
6947 524 222

poseidon