Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΜητροπολίτης ΝικόλαοςΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο σύλλογοι και φορείς του Λαυρίου (βίντεο-φώτος)

Χθες Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, οι εφημέριοι του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου ο π. Κωνσταντίνος Συρίγος και ο π. Γρηγόριος Γκεζενέκ μαζί με αντιπροσωπία των Πολιτιστικών Συλλόγων του Λαυρίου, επισκεφτήκαμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο στο Επισκοπείο στα Σπάτα, για να του πούμε τις ευχές μας επί τη ονομαστική του εορτή!

Ο Σεβασμιώτατος μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, ιδιαιτέρως για την παρουσία των Πολιστιστικών Συλλόγων, οι οποίοι αγωνίζονται με παλμό ελληνικής ψυχής, για την διατήρηση της παράδοσής μας, όπως είπε! Και εις έτη πολλά!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΤΤΗΣ


Βίντεο με χορευτικό της Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής Αγ. Ειρήνη


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Αντιπροσωπευτικό τμήμα του Συλλόγου μας παρέστη ανήμερα της εορτής του Αγ.Νικολάου μαζί με τμήματα λοιπών Συλλόγων και φορέων της πόλης του Λαυρίου, σε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με πρωτοβουλία και διοργάνωση του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π.Κωνσταντίνου Συρίγου ώστε να ευχηθούμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Νικόλαο επι τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

Εμπειρία μοναδική , εντυπωσιαστήκαμε απο την απλότητα και την εγκαρδιότητά του , γευτήκαμε άφθονα κεράσματα και φύγαμε με τις ευχές του να μας συνοδεύουν. Και εις έτη πολλά!

 pelloponhsioi-lavrio-nikolaos5

pelloponhsioi-lavrio-nikolaos1

pelloponhsioi-lavrio-nikolaos4

pelloponhsioi-lavrio-nikolaos3

pelloponhsioi-lavrio-nikolaos2

thiraioi-lavrio-nikolaos5