Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου: Αξέχαστο το θέαμα από το τμήμα badminton

Ένα αξέχαστο θέαμα πρόσφεραν χθες αθλητές από όλη την περιφέρεια σε όσους βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου για τους περιφερειακούς αγώνες u11 και u17. Στην κατηγορία u11 τον όμιλό μας εκπροσώπησαν επάξια έξι στο σύνολο αθλητές μας και στην κατηγορία u17, πέντε.

Λάρυγγας Ιάσωνας, Γούλας Άγγελος, Λαζάρου Αφροδίτη και Κυριακοπούλου Αθανασία έδωσαν την δική τους μάχη και έχοντας απέναντί τους δυνατούς αντιπάλους κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν αρκετά καθώς οι προτάσεις που δέχτηκαν για επερχόμενες συνεργασίες με άλλες ομάδες στα αγωνίσματα του μεικτού και του διπλού ήταν πολλές.
Ο Μπούζας Λευτέρης, παίκτης του ομίλου μας εδώ και ένα χρόνο, κατάφερε για πρώτη φορά να διακριθεί και, μετά από μια σειρά απαιτητικών αγώνων, να πάρει το πολυπόθητο χάλκινο μετάλλιο. Η Λιτσάι Αναστασία, βγήκε πρώτη σε όλη την περιφέρεια και έφυγε από το γήπεδο του Λαυρίου με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό της!
Σε όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς είναι μια κατηγορία η οποία καλεί μικρούς σε ηλικία αθλητές, να δείξουν τον επαγγελματισμό και την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει με την προπονήτριά τους Ρουσιά Ευθυμία.

Στην κατηγορία u17, στην οποία συμμετείχαν αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος, ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με τις επιτυχίες οι αθλητές της Ρουσιά Αθηνάς! Γεωργιτσανάκου Εύα και Παπαχρήστου Χριστίνα δοκιμάστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάνοντας τελικά μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση.
Κυριακόπουλος Σταύρος και Παπαδόπουλος Παναγιώτης πήραν χάλκινο στο αγώνισμα του μονού. Σε συνεργασία μεταξύ τους, στο αγώνισμα του διπλού, φτάσανε στον τελικό κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο! Εντυπωσιακές εμφανίσεις είχαμε και στο διπλό κοριτσιών, οπού η Παπαδοπούλου Κατερίνα σε συνεργασία με την Μιγιόνη Ελευθερία από την ομάδα της Φερενίκης, βγήκαν δεύτερες!!! Τέλος, Κυριακόπουλος Σταύρος και Παπαδοπούλου Κατερίνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο!
Οι αγώνες ξεκίνησαν 9:30 το πρωί και τελειώσαν περίπου τις 23:00 το βράδυ! Παρόλα αυτά, το τμήμα Badminton του ομίλου μας αψήφησε την κούραση, και έδειξε σε όλους το υψηλό της επίπεδο, κάνοντας για άλλη μια φορά το όνομα της πόλης του Λαυρίου να ακούγεται δυνατά!

Μπράβο!

oal-badminton1

oal-badminton2