Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΕΣ ΛΑΥΡΙΟΝΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εφημερίδα «Ες Λαύριον»: Στο Λαύριο ο Άδωνις Γεωργιάδης (photos)

Σε μια φιλική παρέα πέρασε να δώσει τον χαιρετισμό του ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνης Γεωργιάδης στο café Whisper. Σε ένα βαρύ πρόγραμμα όπως ο ίδιος ανέφερε, και ενδιάμεσα από μια οργανωμένη συγκέντρωση στο Λαγονήσι, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φίλων του στο Λαύριο, για έναν γρήγορο καφέ.

ΕΣ ΛΑΥΡΙΟΝ, es lavrionΣε αυτό το χρονικό περιθώριο αν και μικρό, κατάφερε με μεστό και χειμαρρώδη λόγο, να απαντήσει στις ερωτήσεις που του απεύθυναν οι παρευρισκόμενοι. Εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να τον προτιμήσουν τα μέλη της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές με κύριο την αμεσότητα και την ταχύτητα που τον διακρίνει στην επίλυση προβλημάτων. Θεωρεί ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης από την οποία θα βγει νικητής.
Ακόμη ανέφερε με παραδείγματα, ότι είναι απόλυτα δραστήριος αφού το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές συναντήσεις αλλά και διάλογο με τους πολίτες.

Υποστήριξε ότι ένας αρχηγός θα πρέπει να πηγαίνει εκείνος στους πολίτες και όχι να περιμένει να έρθουν εκείνοι σε αυτόν. Όσον αφορά στην Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ότι πρέπει να προσελκύσει νέους ανθρώπους και όχι να ανακυκλώνει τους ίδιους, και αυτό θα επιτευχθεί με έναν αρχηγό ενεργό και μάχιμο που θα κάνει άνοιγμα και στην νεολαία και θα αποδείξει ότι ξέρει τι να κάνει αλλά γνωρίζει και πώς να το κάνει.

Τέλος χαιρέτησε με τη δέσμευση ότι αν επιλεγεί αρχηγός της Ν.Δ. σύντομα θα πάμε σε βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα τον αναδείξουν Πρωθυπουργό, με ένα πρόγραμμα που θα δώσει λύσεις εφικτές για την αλλαγή πορείας της Ελλάδας σε ένα καλύτερο, αναπτυξιακό και ελπιδοφόρο μέλλον.

 

Μια σκέψη για το “Εφημερίδα «Ες Λαύριον»: Στο Λαύριο ο Άδωνις Γεωργιάδης (photos)

  • διαλεχτοι. ενας ενας οι αυλοκολακες του λαυριου…. σλουρπ σλουρπ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.