Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΝΠΔΔ ΚέφαλοςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έτοιμο το ανακαινισμένο κτίριο του ΚΑΠΗ Λαυρίου (φωτος)

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης παραδόθηκε το ανακαινισμένο ΚΑΠΗ Λαυρίου στα μέλη του, από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ κ. Δήμητρα Πάλλη.

Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας το Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου ανακαινίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη στο λόγο που απηύθυνε μεταξύ άλλων είπε: «Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κέφαλος κα Δήμητρα Πάλλη ανέφερε:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας ,που δώσατε το παρών στην σημερινή μας εκδήλωση.

Μου είναι πάντα δύσκολο να μιλάω σε πολύ κόσμο, αλλά μου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνω έργο, για αυτό άλλωστε νομίζω πως με επέλεξε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Λουκάς.

Έχετε τις ευχές του για μία καλή χρονιά και καλές γιορτές, και παρόλο που ήθελε πάρα πολύ να είναι σήμερα κοντά μας ,έχει συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών όπου σήμερα θα ανακοινωθεί από τον Υπουργό η έναρξη των μελετών για το έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προς την Λαυρεωτική.

 Η χαρά του για το έργο που πραγματοποιήσαμε είναι μεγάλη.

Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για μένα η ανακαίνιση αυτή με την στήριξη του Δημάρχου κου Λουκά.

Η εικόνα του ΚΑΠΗ Λαυρίου που πρωτοαντίκρυσα ήταν  ένα κτίριο σχετικά νέο , αλλά με μηδενική συντήρηση σχεδόν ,τόσο εσωτερικά ,όσο και εξωτερικά.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε με μικρό κόστος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς δεν θέλαμε να στερήσουμε τον χώρο αυτόν από τα μέλη του, να ολοκληρώσουμε αυτό που βλέπετε σήμερα και όλες οι εργασίες να πραγματοποιηθούν το συντομότερο .

Χρειάστηκαν πολλοί για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Πρώτα απ´ όλους θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο για το εξωτερικό βάψιμο και για την μονάδα ψύξης θέρμανσης που μας έδωσε και η οποία μας χάρισε αυτονομία σε όλο τον ισόγειο χώρο του ΚΑΠΗ.

Το εθελοντικό και την ομάδα εργοθεραπείας για την συμβολή τους.

Την εταιρία Raycap για την χορηγία των ηλεκτρικών ειδών, η οποία μας έχει στηρίξει στο παρελθόν σε ότι έχουμε ζητήσει.

Αυτό που βλέπετε σήμερα ,ολοκληρώθηκε μόνο μέσα σε 12 ημέρες.

Δώδεκα ημέρες με πολλές ώρες εργασίας και ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους εργαζομένους του Δήμου Λαυρεωτικής την τεχνική υπηρεσία και τον κ. Ζερβουδάκη καθώς και του εργαζομένους του ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ ,αλλά και τους εθελοντές που συνέβαλλαν τα μέγιστα.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά όσα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στήριξαν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΕΦΑΛΟΥ και πίστεψαν στο έργο αυτό. Για αυτούς που δεν ψήφισαν ,δεν προβληματιζόμαστε ,κοιτάμε μπροστά ,κοιτάμε μόνο το καλό!!!

Θέλω να γνωρίζετε όλοι, ότι βλέπω τις δομές του Κέφαλου ισότιμα. Έτσι και τα ΚΑΠΗ Λαυρίου και Κερατέας .

Κάποιοι είπαν πως μια κερατιώτισσα θα φτιάξει το ΚΑΠΗ Λαυρίου.

Θέλω να σας πω ,πως αν και ιδιαίτερα περήφανη για τον τόπο καταγωγής μου  , την Κερατέα ,δεν ορίζω τον εαυτό μου έτσι.

Πιο πολύ νιώθω ως πρόεδρος στο ΝΠΔΔ ενός καλλικρατικού δήμου ,σαν μια μητέρα, που δεν θέλει να στερήσει σε κανένα από τα παιδιά της τίποτα. Θέλω να είναι και τα δύο παιδιά μου ισότιμα και έτσι επιθυμώ να μην λείψει και από τα δύο ΚΑΠΗ τίποτα!!!

Στόχος μου είναι, σταδιακά τα επόμενα χρόνια όλοι οι χώροι του ΚΑΠΗ  να έχουν ανακαινιστεί πλήρως. Θα είναι δύσκολο για εμάς ,το γνωρίζω ,πως πάλι πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια, όμως πρέπει να γίνει.

Το οφείλουμε, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

 Όταν είδα πως πρόκειται για ένα γεμάτο , ζωντανό ΚΑΠΗ αυτό ήταν το πιο δυνατό κίνητρο για εμένα.

Θέλω και περιμένω από εσάς να συνεχίσετε να είστε παρόντες εδώ, να προσέχετε τον χώρο σας, να το νοιάζεστε, να το αγαπάτε να τον πονάτε να τον φροντίζετε και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε  ό,τι χρειαστείτε. Η συμμετοχή σας ανατροφοδοτεί το πάθος μας για δημιουργία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές προσωπική ευτυχία στον καθένα σας αλλά και στις οικογένειές σας !!! Χρόνια πολλά , καλορίζικο !!!»

kaph-lavrio-anakainish6

kaph-lavrio-anakainish5

kaph-lavrio-anakainish4

kaph-lavrio-anakainish3

kaph-lavrio-anakainish2

kaph-lavrio-anakainish1

kaph-lavrio-anakainish7