Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τελικά το Σχέδιο είναι Τόσο Καλά Οργανωμένο!

Λαθρομετανάστευση + Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή: Σχέδιο για κλέψιμο της Εθνικής κυριαρχίας των χωρών!
Τελικά το σχέδιο είναι τόσο καλά οργανωμένο που κοιμόμαστε όλοι όρθιοι! Το τελικό αποτέλεσμα;

Να έχουν οι Ισχυροί το δικό τους στρατό σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Στρατό που θα μπορεί να “επεμβαίνει” χωρίς τη συγκατάθεση των εθνικών κυβερνήσεων.
Αυτός ο στρατός, θα μπορεί να καταλαμβάνει εδάφη των χωρών και να επεμβαίνει οπουδήποτε θεωρεί αυτή σκόπιμο. (χωρίς τη συγκατάθεσή των χωρών φυσικά).

Στην ουσία, αυτή η ξένη δύναμη, που θα κατέχει βαρύ οπλισμό, θα μπορεί να μπαίνει στο έδαφος των χωρών όποτε θελήσει! Α, και θα πρέπει να συνεργαστούμε και με τους Τούρκους, που όλοι πλέον παραδέχονται, ακόμη και μέλη του κόμματός του, που συνεργάζονται με τους δολοφόνους-τρομοκράτες των ISIS! Επίσης, θα κοστίζει και 322 εκατομμύρια Ευρώ το χρόνο!
Τα κατάφεραν να μας πάρουν τα εδάφη!
Τελικά η μάντης Μπενάκη ήξερε πολύ καλά τι έλεγε στον Παπούλια κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του. Θυμόσαστε; (Παρεμπίπτοντος, το βίντεο αυτό το έδειξε μόνο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ). Ορίστε το βίντεο:

Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Τελικά τα κατάφεραν, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης!

Πως το πέτυχαν αυτό;; Με την λαθρομετανάστευση φυσικά! Χάρη στο σχέδιο «Ανοιχτά Σύνορα» του Τσίπρα και της κ. Τασίας, οι Ευρωπαίοι, για τη δική μας ασφάλεια, αποφάσισαν να μας στείλουν στρατό. Δεν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση, δεν αποφάσισαν ότι ήρθε ο καιρός να καταδικάσουν τους Τούρκους-τρομοκράτες, αλλά αποφάσισαν ότι θα υπάρχει Στρατός που θα έχει περισσότερα δικαιώματα από τις εθνικές κυβενήσεις!

http://www.hellas-now.com

Αρέσει σε %d bloggers: