Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Έφυγε» ο Άγγελος Θηβαίος

Πένθος στην οικογένεια του Κεραυνού Κερατέας και στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής… Απεβίωσε την Κυριακή (10/1) σε ηλικία  61 ετών ο Άγγελος Θηβαίος, ιστορικός πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας, πρώην γενικός γραμματέας και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ.

Η κηδεία θα γίνει αύριο το μεσημέρι (15.00) στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα.

http://pamebala.gr


Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Άγγελο Θηβαίο

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Άγγελο Θηβαίο
ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος μαζί με τον Άγγελο Θηβαίο, σε εκδήλωση του Κεραυνού Κερατέας.

Μιχάλης Τσίκλος (πρόεδρος Ολυμπιακός Λαυρίου): Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ένας πατριώτης. Τίμησε την πατρίδα μας, τον τόπο του, την ομάδα και το άθλημα που αγάπησε και φυσικά την οικογένεια του προς την οποία εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Αντίο αγαπημένε μου φίλε.

-Τάκης Μακροδημήτρης (προπονητής Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας): Η σημερινή νίκη που πέτυχε ο Πρωτέας επισκιάστηκε από την τραγική είδηση του θανάτου του Άγγελου Θηβαίου. Ενός καλού φίλου, που ήταν ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Συνεργαστήκαμε στον Κεραυνό Κερατέας και ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του…

-O Θανάσης Πετούρης, προπονητής Δόξας Κορωπίου, με το παρακάτω μήνυμα αποχαιρέτησε τον Άγγελο Θηβαίο. «Καλό παράδεισο!!!σε ευχαριστώ για ολα!!!!», ενώ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

http://pamebala.gr