Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2ο σεμινάριο υποκριτικής του Γιώργου Σίμωνα στο Λαύριο

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε και το 2ο σεμινάριο υποκριτικής του Γιώργου Σίμωνα (θεατρολόγου ΑΠΘ – σκηνοθέτη) στο Λαύριο στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Μετά το 1ο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβρη , ο Γιώργος Σίμωνας σε συνεννόηση και με την δημοτική θεατρική ομάδα εξόρυξη επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Λαύριο και δίδαξε, στο διήμερο σεμινάριο του που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο ΕΠΑΛ, μερικά από τα βασικά στοιχεία του αμερικάνικου τρόπου υποκριτικής θεάτρου/κινηματογράφου και σε τι διαφέρουν αυτά απο το ελληνικό τρόπο παιξίματος.

Ένα πολύ ενδιαφέρον και επικοδομητικό σεμινάριο για όσους μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν.
Η συμμετοχή ήταν και πάλι πολυάριθμη κυρίως από τα μέλη των θεατρικών ομάδων της “εξόρυξης” Λαυρίου και της κοινότητας του Κουβαρά.

Όσοι ερασιτέχνες ηθοποιοί αλλά και νέοι ενδιαφερόμενοι της περιοχής μας ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά με την θεατρική τέχνη είναι πολύ τυχεροί που από τα περσινά σεμινάρια της “εξόρυξης” έχει ξεκινήσει μια διαδικασία θεατρικής εκπαίδευσης με τον ερχομό διαφόρων επαγγελματιών του χώρου ως εδώ, για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο του θεάτρου.

exoryxh-seminaria1

exoryxh-seminaria2

Αρέσει σε %d bloggers: