Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον Άγγελο Θηβαίο

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και όλος ο «ποδοσφαιρικός κόσμος» της Αττικής«αποχαιρέτησαν» χθες τον Άγγελο Θηβαίο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών από την επάρατη νόσο.

Στην κηδεία, η οποία έγινε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου της Κερατέας, το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, διοικητικά στελέχη της Ένωσης και φυσικά σύσσωμη η «οικογένεια» του Κεραυνού, που ήταν και οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Άγγελος Θηβαίος, άλλωστε, υπήρξε εκτός από ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣΑΝΑ, Γενικός Γραμματέας – Πρόεδρος Επιτροπών και κομμάτι της ιστορίας του Κεραυνού Κερατέας. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με πάθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας με την δημοφιλή ομάδα της καρδιάς του τίτλους και διακρίσεις. Η σχέση Θηβαίου – Κεραυνού, μάλιστα, φαίνεται από το συγκινητικό «αντίο» που είπαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την παρακάτω γραπτή δήλωση που μας απέστειλαν, αφού πρώτα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους:

«Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ένας ποδοσφαιρικός πατέρας για εμάς και η ομάδα που υπάρχει τώρα είναι δημιούργημα του. Καλό ταξίδι…». Από την πλευρά του, οισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος, που ήταν στενός φίλος του εκλιπόντα και δεν θα μπορούσε να λείπει από την κηδεία είπε: «Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ένας πατριώτης. Τίμησε την πατρίδα μας, τον τόπο του, την ομάδα και το άθλημα που αγάπησε και φυσικά την οικογένεια του προς την οποία εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Αντίο αγαπημένε μου φίλε». Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν οι περισσότερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ο Πρόεδρος του Αφιδναϊκού Δημήτρης Κουτσούκος, ο Θανάσης Νικολακάκης και άλλοι.

Στο στερνό αντίο παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Λίτσας, οι παράγοντες Γιάννης Γκαράνης (πρόεδρος Νικηφόρου), Δημήτρης Γιαρένης (πρόεδρος Άνοιξης), Κοσμάς Λεπατατζής(πρόεδρος Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου), Δημήτρης Μαγγανάς (πρόεδρος Δόξας Κορωπίου), Αντώνης Χασιώτης, οι προπονητές Δημήτρης Τσιαούσης, Αντώνης Καραούλης,Σπύρος Κερκύρας, Θανάσης Πετούρης (Δόξα Κορωπίου), Αντώνης Καρπούζας, Πέτρος Μπόντζος (Κεραυνός Κερατέας), Γιάννης Μαγγίνας (Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου), Σπύρος Κόντος, Τάκης Μακροδημήτρης (Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας) και ο τεχνικός Διευθυντής του Νικηφόρου Κώστας Τσίχλης. Από τον χώρο της διαιτησίας παρών ήταν οι Ηλίας Ντάφλος, Άρης Σπανέας, Σωτήρης Βοριάς, Βαγγέλης Τσεβάς. Εκεί ήταν και οΜιχάλης Φατσής (Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΑΝΑ), τα πρώην μέλη Μαρία Γρατσία, Χρήστος Στάμου, τα κορίτσια της γραμματείας της Ένωσης Σοφία και Χαρά, οι πρώην γενικοί γραμματείς της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Αγάλου, Ησαΐας Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του Χολαργού Κυριάκος Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι.

http://pamebala.gr

Αρέσει σε %d bloggers: