13 μετάλλια στους αγώνες του σαββατοκύριακου για το τμήμα Badminton του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Συγχαρητήρια στο αγωνιστικό μας τμήμα του Badminton, για τα 13 σε σύνολο μετάλλια των αγώνων του σαββατοκύριακου αλλά και για τις φορτωμένες συναισθηματικά στιγμές που μας χαρίζει με κάθε του εμφάνιση!

Στις κατηγορίες u15 και u19 έγιναν αρκετοί δύσκολοι αγώνες με το σκορ τα πηγαίνει “πόντο-πόντο” και πολλές φορές να φτάνει στο τρίτο σετ. Ωστόσο η ομάδα της Ρουσιά Αθηνάς ήταν καλά προετοιμασμένη.

Στην κατηγορία U15 ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης πήρε την 3η θέση στο μονό και στο διπλό με τον συμπαίκτη του από την Θήβα, Τσιώλη. Την 2η θέση κατέκτησε και ο Ορφανός σε συνεργασία με τον Βενιζέλο(Θήβα)
Στο αγώνισμα του διπλού-μεικτού ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης με την Μπάρτζου Ελίνα από την Λιβαδειά πήραν το χρυσό μετάλλιο!

Στην κατηγορία U19 και στο αγώνισμα του μονού, Κυριακόπουλος και Χαδουμέλης μοιράστηκαν την 3η θέση, ενώ η Παπαδοπούλου Κατερίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο! Στη συνέχεια, στο διπλό αγοριών, τα δύο αγόρια σε συνεργασία μεταξύ τους πήραν το χάλκινο, ενώ η Παπαδοπούλου με την Μιγιόνη(Φερενίκη) πήραν την 1η θέση!
Στο διπλό-μεικτό Κυριακόπουλος και Παπαδοπούλου βγήκαν 2οι και Χαδουμέλης-Κατσόρα(Πατήσσια) την 3η θέση!

Η ανοδική βαθμολογία για τον όμιλό μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, κάτι που ελπίζουμε να χαρίσει στα παιδιά μας παραπάνω μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις τους, για ακόμα μια φορά! Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες αγωνιστικές σας υποχρεώσεις!

badminton-agones-lavrio2

badminton-agones-lavrio1

Αρέσει σε %d bloggers: