Συγκλονιστικό! «Ντρέπομαι για την Γερμανία…»

Ο Γάλλος δημοσιογράφος και δημιουργός δικού του μπλόγκ, Jose Manuel Lamarque, ανάρτησε ένα συγκλονιστικό κείμενο στον ιστότοπο του, στο οποίο «βάζει στην θέση της» την Γερμανία.

Ο δημοσιογράφος ντρέπεται για λογαριασμό του Γερμανικού λαού, όπως γράφει, ο οποίος θέλει συνεχώς να επιβάλλεται στους άλλους…

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Ντρέπομαι για αυτό το λαό που πάντα νομίζει ότι είναι πανίσχυρος και υπεράνω όλων. Ο μοναδικός ευρωπαϊκός λαός γενοκτονός, που δεν παύει ποτέ να βλάπτει αυτή την ήπειρο εδώ και έναν αιώνα.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα, τυφλή όταν είναι ισχυρή, και άβουλη όταν είναι αδύναμη, έτοιμη να κλέψει την ιδιοκτησία των άλλων, όπως το έχει κάνει ήδη.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα όπου λίγες είναι οι φωνές που προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν ενώ η κυβερνώσα κάστα της φιμώνει τους πάντες προς όφελος του κέρδους.
Ντρέπομαι που αυτή η χώρα και αυτός ο λαός δεν τιμούσαν ποτέ τους δημοκράτες τους, προτιμώντας τους επιχειρηματίες και τους καπετάνιους της βιομηχανίας, ακόμη και τους συνένοχους γενοκτονίας.
Ντρέπομαι γι’ αυτό τον λαό που δεν σταματά ποτέ να θέλει να επιβληθεί όπου βρίσκεται, ενώ βγάζει περισσότερη χυδαιότητα από λεπτότητα.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα που γονάτισε δύο φορές την Ελλάδα, και συνεχίζει να βλάπτει τη χώρα αυτή, που είναι η ρίζα του πολιτισμού μας.
Ντρέπομαι αυτό το λαό και αυτή την χώρα, τυφλωμένοι από μια πλασματική εμπορική και οικονομική δύναμη και που ακόμα δεν ξέρει ότι έβαλε το σκουλήκι στον καρπό, και ότι αν δεν αντιδράσει γρήγορα, αυτό το σκουλήκι θα καταβροχθίσει και τη χώρα και τον λαό της πρώτα, και έπειτα θα επιτεθεί στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα και για αυτό το λαό, παρά τους λίγους ειλικρινές άνδρες και γυναίκες της χώρας που δεν έχουν πια φωνή.
Ντρέπομαι για τη Γερμανία!

http://www.voicenews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: