Διευθύνων σύμβουλος στα ΕΛΤΑ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λεβαντή κ. Γιάννης Ζαρολιάγκης

Ο χρηματιστής και πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννης Ζαρολιάγκης αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ενώ για τη θέση της προέδρου προτείνεται η κα Φρόσω Σταυράκη.

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννης Ζαρολιάγκης προτείνεται από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ενώ για στη θέση της προέδρου τοποθετείται η κα Φρόσω Σταυράκη. Η κα Σταυράκη, γνωστή για τη συνδικαλιστική της δράση στο χώρο των εφοριακών ανήκει στον ευρύτερο κύκλο της κας Λούκας Κατσέλη.

Όσο για τον Γ. Ζαρολιάγκη, η θητεία του στο Λαύριο είχε θεωρηθεί επιτυχημένη, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαυρεωτικής με το συνδυασμό «Νέα Εποχή» του πρώην δημάρχου Κώστα Λεβαντή.

Ο σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Κ. Μελαχροινός είχε τοποθετηθεί ως πρόταση της ΔΗΜΑΡ την περίοδο που η τελευταία συμμετείχε στην κυβέρνηση μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

http://www.euro2day.gr

Αρέσει σε %d bloggers: