«Έφυγε» ο Νεκτάριος Δράκος

«Θανάση μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα τα πούμε και την Παρασκευή αν είσαι στο King 8 και μακάρι να τα πούμε στο Λαύριο μάγκα να πιούμε καμία μπύρα με τα παιδιά». Μου είχε γράψει σε ένα από τα πολλά μηνύματα τον περασμένο Ιούνιο μετά την πρώτη του νίκη στο King8 GP.

Δεν πήγα ποτέ… Και τελικά δεν πρόλαβα να πάω… Δεν μου κράτησε κακία κι ούτε τώρα που μας κοιτάει από ψηλά θα μου κρατήσει. Γιατί απλά αυτός ήταν ο Νεκτάριος Δράκος. Τόσο μάγκας. Αυτό που λέμε από «καλή πάστα». Από αυτά τα παιδιά που μιλούσες ώρες μαζί του και γέλαγες ασταμάτητα.

Όχι, δεν ήμουν κολλητός του…Τέσσερα τηλεφωνήματα, τρεις χειραψίες και αμέτρητα μηνύματα στο facebook. Αυτό αρκούσε όμως για να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Αγνός, απέφυγε τις εντάσεις παρά το γεγονός ότι όταν τον έβλεπες θα έπρεπε να σκεφτείς τι θα του πεις και πως θα το πεις…

Ο «Νέκος», ωστόσο, δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή. Ήταν μόλις 30 ετών! Άφησε πιω του τη γυναίκα που λάτρευε και φυσικά τα αδέρφια του κι αυτά είναι πολλά. Τον Γιάννη, τον Άλεξ και όλο το «Γαλατικό Χωριό» στο One80 Darts.

Το τελευταίο αντίο θα δοθεί αύριο στο Λαύριο στις 16:30. Από την πλευρά τη δική μου θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη. Ξέρει αυτός…Και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είχε πολλά τέτοια ο Νεκτάριος.

Γιατί είπαμε. Έτσι ήταν ο «Νέκος» ένας μεγάλος μάγκας. Τον αποχαιρετούμε με έναν από τους καλύτερους αγώνες στο περσινό King8 GP όπου είχε κατακτήσει τον τελικό απέναντι στον φίλο του τον Αντώνη Λαμπρόπουλο.

Καλό ταξίδι ρε μάγκα…

Του Θανάση Σταθόπουλου
stathopoulost@gmail.com

http://othersportsnews.gr

nektarios-drakos2

Αρέσει σε %d bloggers: