Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» πάει θέατρο στην παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Ιλίσια

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στο θέατρο Ιλίσια για την παράσταση «Μάνα θα πάω στο Hollywood» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός – Δήμητρα Παπαδοπούλου

Ερμηνεύουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκη και η Ελένη Ροδά.

  • Πληροφορίες – Κρατήσεις στα τηλέφωνα :6977452498, 6978003191 έως Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.
  • Συμμετοχή: 18€ μέλη & 20€ μη μέλη (Περιλαμβάνεται πούλμαν και εισιτήριο)
  • Αναχώρηση πούλμαν ώρα 20:00 από Κεντρική Πλατεία Κερατέας.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η επίκαιρη και ολοκαίνουργια κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Μάνα θα πάω στοHollywood» ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια, στις 17 Δεκεμβρίου 2015, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου, για να μας θυμίσει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ψάχνει να εφεύρει λύσεις για να επιβιώσει και να απογειωθεί.

Μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή, δοσμένη με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει τόσο γλαφυρά, μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας. Αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια αλλά και τη λύση, που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε!

Μια πρωτότυπη μουσική κωμωδία για τον «Έλληνα της κρίσης» που ψάχνει το όνειρό του ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου!

Αρέσει σε %d bloggers: