«Ιεραποστολή Αγάπης» στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Λαυρεωτικής από τον Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου

Εκφράζοντας το μήνυμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ιεραποστολή, το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ανθρώπινης ανάγκης των αδελφών μας προσφύγων, οι οποίοι φιλοξενούνται στην πόλη της Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα στην κατασκήνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Σούνιο.

Ύστερα, από την προτροπή του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κωνσταντίνου Συρίγου προς τους Ενορίτες του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και την έμπρακτη ανταπόκρισή τους για αυτή την Ιεραποστολή Αγάπης περί της συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους ενδεείς πρόσφυγες, χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας ο π. Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του από το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μετέβησαν στο χώρο φιλοξενίας τους μεταφέροντας τα ευγενή αισθήματα, την έμπρακτη και υλική αγάπη των ανθρώπων που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Η αντιπροσωπεία του Πνευματικού Κέντρου συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Λαυρεωτικής, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί καθώς επίσης ξεναγήθηκαν στο χώρο φιλοξενίας τους, βλέποντας και παρατηρώντας τα χαμόγελα αυτών των ανθρώπων και ιδίως των μικρών παιδιών.

Για την Εκκλησία του Χριστού ο κάθε άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και οφείλουμε ως χριστιανοί να εκφράζουμε την αγάπη μας, τη συμπόνια μας και τη συμπαράστασή μας σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Εκ της γραμματείας του Πνευματικού Κέντρου

i-n-ag-andreou-lavriou-apostolh-prosfyges2

i-n-ag-andreou-lavriou-apostolh-prosfyges1

Αρέσει σε %d bloggers: