Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Τουρκία έχει ήδη βάλει… βόμβα στην Ελλάδα – Απομένει το πότε θα γίνει η έκρηξη

Ο ρόλος της Τουρκίας στη σημερινή διεθνή τρομοκρατία είναι πλέον κάτι περισσότερο από προφανής, όπως αποδεικνύεται και από το έγγραφο της ΜΙΤ που υπέκλεψε η ρωσική FSB και που αποκάλυψε το pronews.gr, όπως επίσης και το πώς η τουρκική μυστική υπηρεσία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες για να υποθάλπει τρομοκράτες.

Το ερώτημα όμως, που μετά και τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες ανακύπτει, είναι, πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από μια τρομοκρατική επίθεση;Όλα τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη και όχι μόνο έχουν δύο κοινές συνισταμένες.
Οι τρομοκράτες είχαν μία σχέση με την Τουρκία. Εκπαιδεύτηκαν σε αυτή, εξοπλίστηκαν σε αυτή, πέρασαν μέσω αυτής;
Αυτή είναι η πρώτη.

Η δεύτερη είναι ότι οι τρομοκράτες πέρασαν στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες που το μεταναστευτικό πρόβλημα βρίσκεται σε έξαρση και η Άγκυρα στέλνει καραβιές λαθρομεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά με στόχο να προωθηθούν στην Ε.Ε

Επιβεβαιώνονται πλήρως αυτά που γράφει εδώ και μήνες το pronews.gr, ότι η Τουρκία κάνει ένα απίστευτο παιχνίδι και επιχειρεί όχι μόνο την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού με τους χιλιάδες μουσουλμάνους που στέλνει στα νησιά (θυμίζουμε τη φράση του Τουργκούτ Οζαλ πώς για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους), αλλά εξάγει τρομοκρατία.

Με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί πλέον στην Ελλάδα (και είμαστε ακόμη στην αρχή) είναι πολύ εύκολο να μεθοδεύσει η Άγκυρα ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας (σε έναν εμπορικό δρόμο όπως για παράδειγμα η Ερμού), στο μετρό ή στο αεροδρόμιο. Απλά αυτό θα το πράξει όταν κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή που εξυπηρετεί τους στόχους της.

Προς το παρόν φαίνεται να ασχολείται με την υπόλοιπη Ευρώπη, η οποία έχει κάνει συνομιλητή της την Τουρκία και μάλιστα της παρέδωσε και τα “κλειδιά” των συνόρων για να μεταφέρει με μεγαλύτερη ευκολία τους τρομοκράτες στο έδαφος της.

Σημειώνεται πώς ο Ρ.Τ. Ερντογάν είχε προαναγγείλει τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, ενώ με βάση το έγγραφο που παρουσίασε ο πρέσβης της Ρωσίας Vitaly Churkin στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Φεβρουαρίου η ΜΙΤ στρατολογεί βάσει σχεδίου τρομοκράτες με δεξαμενές τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες και τους προωθεί σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. και στη Ρωσία.

Χθες, με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση της η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δήλωσε πώς αποχωρεί από τα ελληνικά νησιά καταγγέλλοντας τη συμφωνία Ε.Ε. και Τουρκίας γιατί τα hot spots μετατρέπονται σε κέντρα κράτησης.

Μήπως όμως ο λόγος δεν είναι αυτός.
Μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο;

Ερωτήματα επίσης προκύπτουν και από την αποχώρηση ΜΚΟ.
Ποιος ο λόγος

Έχει γραφτεί πολλάκις και από το pronews.gr πώς μεταξύ των ΜΚΟ υπήρχαν και κάποιες που συνδέονται με ισλαμιστικές οργανώσεις και ενδεχομένως με τη ΜΙΤ και στόχο είχαν την προώθηση είτε στην Ελλάδα είτε στην Ε.Ε. τζιχαντιστών.
Μήπως υπάρχει φόβος εμπλοκής τους με τρομοκράτες ή ολοκλήρωσαν το έργο τους…
Η ανησυχία πλέον αρχίζει και γίνεται φόβος, καθώς μπορεί αν πάσα στιγμή να γίνει στόχος τρομοκρατών και η Ελλάδα υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας.

Οι μουσουλμάνοι πλέον στην Ειδομένη αρχίζουν και εξεγείρονται, κλέβουν, ενοχλούνται από τους χτύπους των καμπάνων, εισβάλουν σε Εκκλησίες. Ανάλογα κρούσματα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές όπου έχουν μεταφερθεί.

Ο Στρατός πλέον ανέλαβε τη σίτιση τους στη Ειδομένη.
Και όπως είπαμε είμαστε ακόμη στην αρχή.
Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες δεν πεινούν, δεν αισθάνονται την εξαθλίωση ακόμη και στηρίζονται και από τους Έλληνες. Τι θα συμβεί όμως αργότερα;
Ακόμη και τρομοκρατικά χτυπήματα να μην υπάρξουν η Τουρκία έχει ήδη βάλει μία βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας και είναι θέμα χρόνου πότε θα εκραγεί. Γιατί το φιτίλι καίει ήδη…

Πηγή