Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821 στο Πνευματικό Κέντρο του Επισκοπείου της Ι.Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στο Λαύριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για την Εθνική Παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου 1821 το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στο Λαύριο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας Λαυρεωτικής σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήσαν ο αξιότιμος κ. Τριαντάφυλλος Γκίκας Ταξίαρχος εν αποστρατεία, ο οποίος ομίλησε με θέμα «Παιδεία και Εθνική Παλιγγενεσία» καθώς και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Συρίγος Αρχιερατικός Επίτροπος Λαυρεωτικής, ο οποίος ομίλησε με θέμα «Η προσφορά της Εκκλησίας στον αγώνα των Ελλήνων για την Εθνική ανεξαρτησία και Παλινόρθωση».

Την εκδήλωση, τέλος, πλαισίωσε η Μικτή Χορωδία του Επιμορφωτικού – Εκδρομικού Ομίλου Λαυρίου υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου κ. Δημητρίου Παπαδημητρίου.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτριος Λουκάς, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν αυτή την τόσο πολύ ωφέλιμη και ουσιαστική εκδήλωση.

episkopeio-15h-martiou3

episkopeio-15h-martiou4

episkopeio-15h-martiou2

episkopeio-15h-martiou7

episkopeio-15h-martiou6

episkopeio-15h-martiou1

episkopeio-15h-martiou5

%d