Ξεκίνησαν οι προπονήσεις Μπάντμιντον του Α. Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα τμήματα μπαντμιντον του Αθλητικού Ομίλου ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ με την συμμετοχή πολλών παιδιών που θα έχουν για πρώτη φορά στην Κερατέα την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του τόσο όμορφου αυτού Ολυμπιακού αθλήματος.

Στο τμήμα αρχαρίων γίνεται μια εισαγωγή στο άθλημα με στόχο το παιδί να αγαπήσει το μπαντμιντον πρώτα από όλα, αλλά και να μάθει σωστά τα τεχνικά στοιχεία του αθλήματος.

Στο επόμενο στάδιο που είναι το προαγωνιστικό τμήμα, τα παιδιά θα τελειοποιήσουν την τεχνική τους και θα πάρουν την πρώτη εμπειρία από αγώνες μπαντμιντον.

Στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, επίλεκτα παιδιά του τμήματος θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά με στόχο την τελειοποίηση των τεχνικοτακτικών στοιχείων και την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης μέσω της συμμετοχής τους σε αγωνιστικές διοργανώσεις.

Εγγραφές αθλητών και αθλητριών θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στην ακαδημία του Ομίλου για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ηλικίας από 6 ετών έως 18 ετών.

Πληροφορίες για προπονήσεις και νέες εγγραφές στο τηλ. 698 239 2039, στο mailaonikikerateas@gmail.com και στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κερατέας τις ώρες και μέρες των προπονήσεων:
Τετάρτη 16.00-17.00 μμ
Σάββατο 12.00-13.30 μ.μ

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η Ευθυμία Ρουσιά.

Περισσότερες πληροφορίες και ΕΔΩ

Αρέσει σε %d bloggers: