Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Ανοιχτό Σεμινάριο στο Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στο Λαύριο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Τριήμερο (28, 29, 30 Μαρτίου 2016) Ανοικτών Σεμιναρίων Eνδυνάμωσης Δεξιοτήτων, το οποίο διοργάνωσε το «Mellon» σε συνεργασία με τον Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου και με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, καθώς συμμετείχαν πολλοί νέοι άνθρωποι από το Λαύριο, τα Μεσόγεια, την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο σεμινάριο τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ήταν εισηγητής ο διαπιστευμένος κ. Γεώργιος Δρογγούδης Επαγγελματίας Εκπαιδευτής της Microsoft με θέμα την «Επαγγελματική Κατάρτιση στη χρήση Microsoft Office».

Στο δεύτερο σεμινάριο την Τρίτη 29 Μαρτίου ήταν εισηγητές οι διαπιστευμένοι κ. Χάρης Κωνσταντινίδης Διευθυντής του Τμήματος Στελέχωσης Μόνιμου Προσωπικού & του Τμήματος Επαγγελματικής Μετάβασης του ομίλου Adecco στην Ελλάδα και η κ. Γεωργία Αλεξοπούλου Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με θέμα «Προκλήσεις και ευκαιρίες στη σύγχρονη αγορά εργασίας».

Στο τρίτο σεμινάριο την Τετάρτη 30 Μαρτίου ήταν εισηγητές οι διαπιστευμένοι κ. Αιμίλιος Καραμανλής Ψυχολόγος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης στην Κοιν. Σ. Επ. knowl και ο κ. Γεώργιος Βλάχος, ο οποίος Από το 2007 δραστηριοποιήθηκε στην Ανάπτυξη Επιχειρήσεων ( Business Development) και τη Μεταφορά Τεχνογνωσίας (Knowledge Transfer), υποστηρίζοντας παράλληλα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης και Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με θέμα «Γνωρίζουμε και Αξιοποιούμε τις Διαφορές μας: Προετοιμαζόμαστε για το αύριο, Επενδύουμε στα Ταλέντα και τα Δυνατά μας Σημεία: Mετατρέπουμε τις Επιθυμίες μας σε Επαγγελματικούς Στόχους».

Τα σεμινάρια διεξήχθησαν στον ανακαινισθέντα χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στο Λαύριο, ο οποίος ανακαινίστηκε με την ευγενή χορηγία της οικογενείας του κ. Αθανασίου και κ. Μαρίνας Μαρτίνου. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Συρίγος Αρχιερατικός Επίτροπος Λαυρεωτικής κλείνοντας με τον λόγο του το τελευταίο σεμινάριο, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου για την επιτυχία των σεμιναρίων και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες του «Mellon» για την άψογη οργάνωση των σεμιναρίων και για την πολύ καλή συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία. Είμαστε βέβαιοι, πως όλοι οι συμμετέχοντες θα έφυγαν ωφελημένοι από τα σεμινάρια με περισσότερες γνώσεις και αισιοδοξία για το μέλλον.

Εκ της γραμματείας του Πνευματικού Κέντρου

seminario-episkopeio-lavrio4

seminario-episkopeio-lavrio2

seminario-episkopeio-lavrio1

seminario-episkopeio-lavrio3

seminario-episkopeio-lavrio5