Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Ανακοίνωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, αισθανόμενος το χρέος για έναν δυναμικό ρόλο στο κοινωνικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, πέρυσι έλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Στόχος ήταν, να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, λειτουργώντας υποστηρικτικά στις ανάγκες σε είδη και τρόφιμα , κοινωνικά ασθενών ομάδων. Και το πετύχαμε.
Σε συνέχεια λοιπόν της επιτυχούς δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, ανακοινώνουμε τον 2ο κύκλο του προγράμματος.

Καλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από 1/4/2016 έως 15/5/2016 και ώρες 09:00 – 14:00 (εργάσιμες μέρες) , στην υπηρεσία πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο Λαυρίου και στο Δημαρχείο Κερατέας .
Για οποιαδήποτε βοήθεια στη συμπλήρωση των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους εξής υπαλλήλους του Δήμου μας:

Για την Κερατέα:  στο ΚΑΠΗ κα. Χριστίνα Τσοχαλή, τηλ. 22990 69779,  στο ΚΗΦΗ , Βας. Σοφίας 38 (Πάνω Καφενεία) , κα. Ισιδώρα Γιαννάκη, τηλ. 2299066456

Για το Λαύριο : στο Δημαρχείο, κα. Ειρήνη Πρέκκα, τηλέφωνο 2292320164, στο Κτίριο Κοινωνικής Παρέμβασης κ. Κώστα Γεώργιζα, τηλέφωνο 2292026030.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους είναι τα κάτωθι:

  1. Αίτηση (παρέχεται από όλες τις παραπάνω δομές)
  2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  4. Πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ / ΕΥΔΑΠ / τηλεφώνου που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας στο Δήμο Λαυρεωτικής.
  5. Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εφόσον πρόκειται για άνεργο.
  6. Βιβλιάριο απορίας, θεωρημένο από την αρμόδια υπηρεσία.
  7. Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Εφορίας.
  8. Μισθωτήριο συμβόλαιο οικίας, σε περίπτωση ενοικίου.
  9. Γνωμάτευση Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή βεβαίωση εγγραφής στα αντίστοιχα μητρώα της Πρόνοιας σε περίπτωσης χρόνιας ασθένειας ή αναπηρίας.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα εξεταστούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ώστε να επιλεγούν οι τελικοί δικαιούχοι.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

koinoniko-pantopolio-lavriou1

 koinoniko-pantopolio-kerateas1