«Δράση υπεράσπισης του παιδιού 2016» από τον Σύνδεσμο Φιλίας & Αλληλεγγύης των λαών

Αγαπητά μέλη, συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Θα ήταν ίσως περιττό να αναφέρουμε αναλυτικά και συγκεκριμένα, τις δύσκολες στιγμές που περνούν πολλοί συνάνθρωποί μας, λόγω των πολλαπλών και διαφορετικών δυσμενών συγκυριών που λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη χρονική περίοδο. Όλοι σας γνωρίζετε ή έχετε ακούσει παραδείγματα που σας έχουν αγγίξει και ίσως έχετε ήδη βοηθήσει με τον όποιο τρόπο στην κάλυψη κάποιων αναγκών.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου, μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε να εστιάσει το ενδιαφέρον και την προσφορά της στο «θύμα» όλων αυτών των συγκυριών που δεν είναι άλλο από το «παιδί».

Το παιδί που δεν ευθύνεται για τις πολιτικές αποφάσεις, για τις επιλογές του γονέα ή κηδεμόνα του, το παιδί του πολέμου, το παιδί της οικονομικής κρίσης. Διαχωρισμός ανάμεσα στα παιδιά δεν υπάρχει. Όλα χρήζουν της προσφοράς και αλληλεγγύης μας, χωρίς κριτήρια καταγωγής ή χρώματος που σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνονται και τα ελληνόπουλα της περιοχής μας.

Η δράση του Συνδέσμου μας «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» θα διαρκέσει το έτος 2016, και θα αφορά στη βοήθεια, αποκλειστικά και μόνο για παιδιά. Δεν θα συλλέγονται είδη ένδυσης, αλλά προϊόντα σίτισης (γάλα, μπισκότα, κρέμες, δημητριακά κ.α.), υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, πάνες, μωρομάντηλα κ.α.), φάρμακα (ντεπόν, ponstan, φυσιολογικοί οροί, θερμόμετρα κ.α.) και παιχνίδια.

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτά Τρίτη και Πέμπτη, πρωινές ώρες 10:30-12:30, απογευματινές ώρες 17:00-19:00.   

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6973 429 108, 6978 306 711

Σας καλούμε όλους κοντά μας για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 6, 19500 ΛΑΥΡΙΟ

ΤΗΛ.: 6973 429 108

Αρέσει σε %d bloggers: