Νίκη Κερατέας: Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας του τμήματος καλαθοσφαίρισης κορασίδων

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης κορασίδων της ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ φιλοξένησε στις 3/4 /16, στην Κερατέα, την αντίστοιχη ομάδα του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Μεσογαίας (ΟΚΑΜ) όπου και διεξήχθη ο πρώτος μας φιλικός αγώνας.

Με μεγάλη μας χαρά, γονείς και φίλοι που παρακολουθήσαμε την φιλική αναμέτρηση, διαπιστώνουμε πως οι αθλήτριές μας δείχνουν συνεχή βελτίωση και μεγάλο ενθουσιασμό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας δεν υπήρχε αντίστοιχο τμήμα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων και γι΄αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τον προπονητή του τμήματος για την προσπάθεια που έκανε και κάνει ώστε να χτίσει από αρχής το τμήμα αυτό.
Στόχος του τμήματος καλαθοσφαίρισης είναι πρωτίστως η προαγωγή του φυσικού, ψυχικού και πνευματικού επιπέδου των αθλητριών του και η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση.

Οι προπονήσεις του τμήματος που ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και δικαίωμα εγγραφής στην Ακαδημία έχουν όλα τα όλα τα κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή του τμήματος κ. Λευτέρη Παπασωτηρίου στο τηλ. 695 506 0365

Αρέσει σε %d bloggers: