Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας αντοχής Attica Race στη διαδρομή Ακρόπολη-Σούνιο

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α) διοργάνωσε άψογα τον ποδηλατικό αγώνα αντοχής Attica Race στη διαδρομή Ακρόπολη-Σούνιο, την Κυριακή 10 Απριλίου. Ο αγώνας που τελούσε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηνών (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) συγκέντρωσε 272 συμμετοχές.

Με φόντο την Ακρόπολη, απ΄όπου δόθηκε η εκκίνηση, οι αθλητές κάλυψαν απόσταση σχεδόν 70 χιλιομέτρων για να τρεματίσουν στον ιερό Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο.

Οι θεατές που βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής χειροκρότησαν και εμψύχωσαν τους αθλητές δείχνοντας πως τέτοιες διοργανώσεις είναι απαραίτητες για το άθλημα της ποδηλασίας.
Ένας τέτοιος αριθμός συμμετοχών σε μια τόσο κεντρική διαδρομή, μπορεί να ήταν στοίχημα για τους διοργανωτές (που το κέρδισαν), δείχνουν όμως πως πρέπει να υπάρχουν περισσότερες αντίστοιχες διοργανώσεις.

Στο αγωνιστικό μέρος, υπήρχαν μάχες σε όλες τις κατηγορίες με τον Παύλο Γούδα (Παράδεισος) να είναι ο νικητής της κατηγορίας Β και ταχύτερος όλων κερδίζοντας το τελικό sprint, με χρόνο 1:50:53:093.
Στην κατηγορία Α νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Τσιρίμπας (ΑΕΚ), στην κατηγορία Γ ο Κυριάκος Ορφανίδης (ΠΑΟ), στην κατηγορία Δ ο Παναγιώτης Πετρόγιαννης (ΠΑΟ), στην κατηγορία Θ η Αγγελική Βαφέα-Αρκούδη (ΟΦΝΙ), στην κατηγορία Open 19-39 ο Νικόλαος Πασχαλόπουλος (ΠΟ Βόλος) και στην κατηγορία Open 30+ ο Γεώργιος Βαρσάμης (ΕΡΜΗΣ).

https://news.makedonias.gr

Αρέσει σε %d bloggers: