Πρόστιμο στον Πάγκαλο για το γιαούρτωμα

Πρόστιμο της τάξεως των 7.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος για τις καταγγελίες που είχε κάνει τον Μάρτιο του 2011 όταν άγνωστοι τον είχαν γιαουρτώσει έξω από ταβέρνα στα Καλύβια.

Τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε κατηγορήσει δημόσια πως πίσω από την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, τον οποίο μάλιστα είχε στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή του πρώην δημάρχου και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού για ηθική βλάβη και πλέον να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός είναι υποχρεωμένος με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.

Εκείνο το βράδυ, τον Μάρτιο του 2011, ο κ. Πάγκαλος μαζί με άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε ταβέρνα στα Καλύβια, αλλά όταν μαθεύτηκε, κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τα ευτράπελα.

http://mesogianews.gr

Αρέσει σε %d bloggers: