Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων (video)

Αυτό το video θα μείνει στην Ιστορία !!! Και είναι ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!Είναι ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του βαθέως κράτους της τουρκίας!!! Πρέπει να το δούνε όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο αυτό.

Πρέπει να βάλει veto η Ελλάδα, σε όλες τις προενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που αυτός ο Κούρδος Βουλευτής (το όνομά του είναι Ferhat Encu και πρέπει να το κρατήσουμε στη μνήμη μας), πάθει κάτι !!!!!!!!!!!

Οι Ευρωπαίοι εχθές τους δώσανε το ελεύθερο (τους τούρκους) !!! ΔΕΝ χρειάζονται άλλο βίζα για την Ευρώπη !!!!!!! Έχουν λέει μηχανισμούς αυτόματης ενεργοποίησης για την Ακύρωση του ελευθέρας (των τούρκων) …..Να δούμε τι θα κάνουν από αύριο … Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, θα κάνω μια σύντομη μετάφραση αυτών που ευθαρσώς «κοπάνησε» στα μούτρα των τούρκων βουλευτών, ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ αυτός Κούρδος Βουλευτής.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, μπήκε κατ’ευθείαν στο «ψητό».

«Εσείς οι τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς. Όσην ώρα τα έλεγε αυτά, ακούγονταν συνέχεια και αλλεπάλληλα ΑΠΕΙΛΕΣ από τους τούρκους βουλευτές, του τύπου «έρχεται δώρο μία σφαίρα για σένα», «τί τον κοιτάτε και δεν τον πυροβολείτε», «δεν θα βγείς ζωντανός από εδώ», «είσαι ένας νεκρός που περπατάει» και άλλες τέτοιου τύπου απειλές. Προσέξτε την φωτογραφία-τίτλο της δημοσίευσης, με τους τούρκου βουλευτές να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τους λύκους το θήραμά τους και τον απειλούν !!!

Ταυτόχρονα δε, ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής (με ευγενικό,πλήν όμως πολύ απόλυτο τρόπο και μοχθηρό ταυτόχρονα) του έλεγε (του Κούρδου Βουλευτή) ότι με αυτά είναι ήδη κρατούμενος για τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή.Στη συνέχεια του τα έκανε 10 τα χρόνια φυλακής και καλούσε την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει !!

Ο Κούρδος Βουλευτής όμως, με θάρρος, Γενναιότητα και Τεράστια Ψυχραιμία και ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και σε πολύ cool στυλ (πολύ το γούσταρα), τους απαντούσε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ αν τον σκοτώσουν και ότι τα Τανκς τους και η Τρομοκατία τους ΔΕΝ θα καταφέρουν τίποτα εναντίον των Κούρδων, γιατί ο κατακτητής (όσος χρόνος και αν χρειάζεται να περάσει), στο τέλος, πάντα, χάνει το παιχνίδι.Στο τέλος του λόγου του μάλιστα, τους είπε το εξής φοβερό: «εσείς οι τούρκοι φωνάζετε όταν είστε πολύ μαζί, εγώ όμως σαν Κούδρος που είμαι σας «κανονίζω», μόνος μου όλους σας.

Όλοι οι Έλληνες Βουλευτές μαζί ΔΕΝ φτάνουν τα Αρχ@@@Α του !!! Και μία ΑΠΟΡΙΑ ρε παιδιά !!! Το είδατε σε κανένα Ελληνικό κανάλι ;;; Λέω εγώ τώρα …Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Φοβάμαι ότι όλες αυτές τις αλήθειες που ξεστόμισε, θα τις πληρώσει με την ζωή του στο τέλος. Θα τον φάνε… Και μάλλον το ξέρει και ο ίδιος , πιστεύω … Είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ !!! Εύγε του !!!

http://www.diadrastika.com/