Το Λαύριο στο ALL STAR BASKET που κυκλοφορεί!

Αφιέρωμα στο Λαύριο, τη φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Basket League, υπάρχει στο περιοδικό «ALL STAR BASKET» που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες μιλούν για την πορεία τους στο παρθενικό ταξίδι τους στη μεγάλη κατηγορία, την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας, αλλά και το μέλλον τους. Το αφιέρωμα τιτλοφορείται «Το αδύνατον που έγινε δυνατό!» και, εκτός από την ανάλυση του Λαυρίου, φιλοξενούνται δηλώσεις των Γιάννη Ψαρράκη, Βαγγέλη Βώδινα, Χρήστου Σερέλη, Σάκη Γιαννακόπουλου και Μιχάλη Περάκη.

Η ανακοίνωση: «Με τίτλο «Το αδύνατον που έγινε δυνατό!» το ALL STAR BASKET που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα αναλύει την ομάδα-έκπληξη της χρονιάς, το Λαύριο! Δίνοντας το λόγο στους Γιάννη Ψαρράκη, Βαγγέλη Βώδινα, Χρήστο Σερέλη, Σάκη Γιαννακόπουλο και Μιχάλη Περάκη, το μοναδικό περιοδικό για το μπάσκετ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα υποκλίνεται στο φαινόμενο του Λαυρίου που ήρθε από την Α2, την τελευταία στιγμή, κι υποχρέωσε όλους τους μπασκετικούς να του βγάλουν το καπέλο! Μη χάσετε το ALL STAR BASKET!».

https://www.superbasket.gr

kae-lavrio

Αρέσει σε %d bloggers: