Ιδιαίτερος ο 8ος Π.Ο.Π. του Δίανθου (pics)

O 8ος Π.Ο.Π. του Δίανθου ανήκει πια στο παρελθόν. Όμως το παρόν και το μέλλον των μελών και των φίλων του φορέα μας που συμμετείχαν σε αυτόν δε θα είναι πια ποτέ το ίδιο.

Αιτία γι’ αυτό η παρουσία μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που μπορεί να στερούνται όρασης αλλά σίγουρα δε στερούνται της διάθεσης να ΖΗΣΟΥΝ, να ΝΙΩΣΟΥΝ, να ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΟΥΝ,να ΜΑΘΟΥΝ, να ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!

Σ’ αυτές τις λίγες ώρες που βρεθήκαμε μαζί τους κερδίσαμε πολλά, παίρνοντας μαθήματα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας, αποφασιστικότητας, δυναμισμού και εμπειρίες ζωής. Κυρίως όμως κερδίσαμε τη φιλία τους. Η ώρα του αποχωρισμού πλημμυρισμένη από τα πιο έντονα συναισθήματα, αλλά και σφραγισμένη με μία υπόσχεση, ότι πολύ σύντομα οι νέοι μας φίλοι θα επιστρέψουν για μια νέα εξόρμηση. Η μεγάλη παρέα του Δίανθου διευρύνεται όλο και περισσότερο! Αποδεικνύεται πια πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη επαφή με τη φύση, να νιώσουν μέσα από την πεζοπορία το σώμα τους και πάλι ζωντανό και ενεργό, το μυαλό τους να αποφορτίζεται από τις αρνητικές σκέψεις και να φορτίζεται με θετικά συναισθήματα και με νέες γνώσεις γύρω από το περιβάλλον, τον ανθρώπινο πολιτισμό και τα δημιουργήματά του.

Κλείνοντας θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης μας, τους εθελοντές συνοδούς μας, τους νέους μας φίλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους και τον επικεφαλής τους κ. Σπύρο Σκορδίλη, τον δασονόμο κ. Παναγιώτη Καμπούρογλου για τις γνώσεις του που μας μεταλαμπάδευσε γύρω από τον Εθνικό Δρυμό του Σουνίου, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Σπύρο Παπαστάθη και το πλήρωμα του πυροσβεστικού οχήματος που μας ενημέρωσαν σε θέματα πυρασφάλειας, καθώς και τη Β’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το προσωπικό του Αρχαιολογικού Μουσείου Λαυρίου που μας έδωσαν τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Μεταλλευτικό εργαστήρι της Αγίας Τριάδας (Ε. Κακαβογιάννη).

 (Οι φωτογραφίες είναι του μέλους του Δίανθου κ. Νίκου Γκούβερη)

dianthos-8h-pop3

dianthos-8h-pop5

dianthos-8h-pop4

dianthos-8h-pop2

dianthos-8h-pop1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Αρέσει σε %d bloggers: