Συγχαρητήρια του Δήμου Λαυρεωτικής στη μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Λαυρίου Άρτεμη Κρεμμύδα

Διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο σημείωσε η μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου Άρτεμις Κρεμμύδα. Στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού, που διοργάνωσε το περιοδικό kidsfun.gr σε συνεργασία με την Κάρμεν Ρουγγέρη και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης, διακρίθηκε η μαθήτρια από το Λαύριο, ως μία από τους δέκα νικητές! Στο διαγωνισμό είχαν πάρει μέρος 20.000 παιδιά από 300 σχολεία από όλη την Ελλάδα!

Η Άρτεμις Κρεμμύδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με το τμήμα Δημιουργικής Γραφής της Ευαγγελίας Στρατή και διακρίθηκε με το παραμύθι «Η Χώρα του Χρόνου».

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016,στις 12:00 το μεσημέρι, στο Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Γκάζι, όπου θα δοθούν τα δέκα Βραβεία Αίσωπος 2016.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Άρτεμη και την οικογένειά της για αυτή τη σημαντική διάκριση. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι :
«Έχουμε ανάγκη από παιδιά με δημιουργικότητα και φαντασία. Στόχος μας είναι, να υποστηρίζουμε δράσεις και να παροτρύνουμε μεθόδους διδασκαλίας στα σχολεία, που αφυπνίζουν τη δημιουργική σκέψη.  Μαθητές σαν την Άρτεμη μας κάνουν υπερήφανους και προβάλλουν θετικά το Δήμο Λαυρεωτικής. Και εις ανώτερα!»

Αρέσει σε %d bloggers: