Πρόσκληση στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Θορικού

Πέρασαν 2 χρόνια από τη θητεία αυτής της διοίκησης και αρκετά περισσότερα για κάποια μέλη του Δ.Σ. που θεωρούν ότι έκλεισαν έναν κύκλο στον ιστορικό μας σύλλογο.

Η ανάδειξη της Αγίας Μαρίνας, η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, ο εθελοντισμός, η περιβαλλοντική συνείδηση, η αξία της συμμετοχής, η στήριξη σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο με αποφάσεις, με δράσεις, με πρωτοβουλίες, η πίεση και η διεκδίκηση για έργα, για υποδομές, για αναβάθμιση, η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου, του σωστότερου, του πιο αξιοκρατικού, ο σεβασμός προς κάθε άτομο, κάθε άποψη, κάθε διαφορετικό χωρίς διακρίσεις ή ομαδοποιήσεις, το αποτύπωμά μας πολιτισμικά και πολιτιστικά, η επαφή και η συνεργασία μας με τα παιδιά και τη νεολαία, η «ταυτότητα» των εκδηλώσεών μας, … και πάνω απ’ όλα η διαφάνεια στα οικονομικά και διοικητικά πεπραγμένα, η απεξάρτηση από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, η τήρηση ίδιων κανόνων και ίσων αποστάσεων προς όλους, η επικράτηση της δικαιοσύνης, της αλήθειας, της λογικής και του ήθους … όλα αυτά αποτελούσαν τις βασικές αρχές αυτής της διοίκησης ώστε να λειτουργεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια με τον τρόπο που όλοι εσείς ως μέλη, γνωρίζετε πολύ καλά.

Τώρα ήρθε η ώρα της ανανέωσης. Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, τις νέες βάσεις που χρειάζεται να μπουν για να πάμε ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το σύλλογο και τον οικισμό μας, για να θέσουμε νέους στόχους και καινούργιες προοπτικές.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

agia-marina-ethsia-syneleysh

Αρέσει σε %d bloggers: