Νίκη Κερατέας: Παρουσίαση τμήματος ρυθμικής στο 26ο Πανελλήνιο φεστιβάλ «WIN FOR LIFE OF GYMNASTICS»

Το 1ο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ συμμετείχε με επιτυχία στο 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής.

Οι 27 υπέροχες αθλήτριες του 1ου τμήματος, με προπονήτρια την Αγγελική Μάρκου, για άλλη μία φορά απέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και την πληρότητα τους σαν ομάδα, ενθουσίασαν το κοινό με τις ικανότητές τους στη ρυθμική γυμναστική και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα για το πρόγραμμα «Η Μεταμόρφωση της Πεταλούδας» που εκτέλεσαν άψογα και με φοβερό συγχρονισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις μικρές αθλήτριες του Ομίλου για την υπέροχη αθλητική τους παρουσίαση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τις επόμενες παρουσιάσεις τους που θα είναι:

  • Στο STAR GYM CONTEST στις 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ζοφριάς του Δήμου Φυλής που οργανώνεται από τον Κότινο Μεταμόρφωσης και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία όπου θα συμμετάσχει το 2ο τμήμα του Ομίλου,
  • Στο 16ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, στις 18 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου όπου θα συμμετάσχουν και τα δύο τμήματα και
  • στις 21 Ιουνίου στο COSMO GYM FESTIVAL στο Περιστέρι όπου θα συμμετάσχει το 1ο τμήμα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής για την υποστήριξη που μας περέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

nikh-kerateas-gymnastikh2

nikh-kerateas-gymnastikh3

nikh-kerateas-gymnastikh1

nikh-kerateas-gymnastikh4

Αρέσει σε %d bloggers: