Εξόρμηση της Κοινότητας Νέων “Ορθόδοξη Μαθητεία” της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή της Λαυρεωτική

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 η εξόρμηση της Κοινότητας Νέων ”Ορθόδοξη Μαθητεία” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στην περιοχή της Λαυρεωτικής !

Στο οδοιπορικό των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως ήταν μαζί ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Το πρόγραμμα του οδοιπορικού των Νέων ξεκίνησε από την τέλεση της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή του Ευγνώμονος Ληστού στη γειτονική Κερατέα.
Έπειτα, πορεύθησαν στον Αρχαιολογικό Χώρου του Σουνίου, στον οποίο ξεναγήθησαν και εν συνεχεία επισκέφτηκαν το μεγάλης ιστορικής σημασίας για την πόλη του Λαυρίου Ορυκτολογικό Μουσείο, στο οποίο επίσης ξεναγήθησαν.
Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου, για να καταλήξει μετά της Νεανικής συνοδείας του στο Πνευματικό Κέντρο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως στην κεντρική πλατεία Λαυρίου, όπου ομίλησε στους Νέους για πνευματικά και επίκαιρα θέματα!
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, θα ξαναεπισκεφθεί το Λαύριο την επόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, όπου θα Προεξάρχει στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Λαυρίου !

orthodoxh-mathitia-lavreotikh3

orthodoxh-mathitia-lavreotikh4

orthodoxh-mathitia-lavreotikh1

orthodoxh-mathitia-lavreotikh2

orthodoxh-mathitia-lavreotikh5

Αρέσει σε %d bloggers: