Ανοιχτή επιστολή του Πολυχρόνη Δελίδη για συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Φρόσως Σίνης

“Για να είμαι ειλικρινής αρχικά σκέφτηκα να μην απαντήσω καθόλου στα δημοσιεύματα που αφορούν την ανεξάρτητη Δημοτική σύμβουλο Λαυρεωτικής Φρόσω Σίνη,  καθ’ ότι πιστεύω βαθειά στη ρήση ότι σημασία δεν έχει τι λένε αλλά ποιος το λέει.

Επειδή όμως σκέφτηκα, ότι πιθανόν για κάποιους λόγους, η σιωπή να εκληφθεί ως αδυναμία και να συνεχίσουν την Γκεμπελική μέθοδο «συκοφάντησε-συκοφάντησε στο τέλος κάτι θα μείνει» απαντώ μέσω υμών και με δύο μόνο φράσεις.

Κύριε εκδότη των εν λόγω δημοσιευμάτων και κύριοι που υπαγορεύετε όλα αυτά, ευτυχώς για κάποιους και δυστυχώς για κάποιους άλλους ο χώρος της Λαυρεωτικής  είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.

Να είστε σίγουροι ότι όλοι ξέρουν σε αυτόν τον τόπο ποιοι έχουν ήθος και ποιοι δεν έχουν.

Θα ήθελα να καλέσω το Δήμαρχο Λαυρεωτικής και παλιό μαθητή μου κ. Λουκά που σίγουρα έχει περισσότερο μυαλό από αυτούς που τα γράφουν αυτά, να τους μαζέψει τα λουριά.

Άλλωστε δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο του κάνει καλό.

Την αφορμή για τα παραπάνω μου την έδωσαν δύο άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε έντυπη τοπική εφημερίδα που διανέμεται στη Λαυρεωτική και αφορούν την ανεξάρτητη Δημοτική σύμβουλο Φρόσω Σίνη.”

*O Πολυχρόνης Δελίδης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, σύζυγος της ανεξάρτητης δημ. συμβούλου Λαυρεωτικής Φρόσως Σίνης.

Αρέσει σε %d bloggers: