Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η ετήσια επίδειξη των τμημάτων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του ΓΣ Κερατέας – pics

Η ετήσια επίδειξη των τμημάτων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του ΓΣ Κερατέας πραγματοποιηθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κερατέας, Ιωάννης Μέγγουλης,παρουσία 400 φιλάθλων.

Οι επιδείξεις ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιάκες και απέδειξαν την πολύ σοβαρή δουλεια που γίνεται απο τις ικανές προπονήτριες των τμημάτων την  κ.Μαρία Μωρογλού και την κ.Βασια Γιάπστε.

Η προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής, κ. Μαρία Μώρογλου ανέφερε σχετικά:

«Η προσπάθεια, που γίνεται στον σύλλογο εδώ και πέντε χρόνια να στελεχώσει το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής έχει αποδώσει καρπούς και φέτος απασχολούμε 30 κορίτσια από 4-13 ετών. Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε την ευλυγισία, τη δύναμη, τον συγχρονισμό και τη μυϊκή συναρμογή. Επίσης στόχος μας είναι τα κορίτσια να μάθουν να συμπεριφέρονται αθλητικά και με συνέπεια. Κάναμε δύο εκδηλώσεις φέτος, μία χριστουγεννιάτικη γιορτή, και την σημερινή επίδειξη ,την επόμενη Παρασκευή στις 17 Ιουνίου θα συμμετάσχουμε στο φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής που γίνεται εδώ και 16 χρόνια στο Λαύριο, όπου ο σύλλογός μας δίνει το «παρών» κάθε χρόνο.
Να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών και των παλιών και των καινούριων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία με τους γονείς, τα παιδιά και τους προπονητές. Σκοπός μας είναι να ασχοληθούν περισσότερα παιδάκια με την ρυθμική γυμναστική, είναι πολύ σημαντικό ακόμη και αν επιλέξουν στην συνέχεια άλλο άθλημα, καθώς βοηθάει στην καλή στάση του σώματος και τη φυσική κατάσταση. Καλούμε τα παιδιά να έρθουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις καθώς στόχος μας είναι να τους προκαλέσουμε το ενδιαφέρον και να έρθουν να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό άθλημα».

Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ κλείνει μία ακόμη εποικοδομιτική χρονιά στα τμηματα ΡΥΘΜΙΚΗΣ-ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

gs-kerateas-gymnastikh1

gs-kerateas-gymnastikh2

gs-kerateas-gymnastikh3

gs-kerateas-gymnastikh5

gs-kerateas-gymnastikh6

gs-kerateas-gymnastikh4

Αρέσει σε %d bloggers: