Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Νίκη ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Χρυσά» τα κορίτσια της Ρυθμικής της «ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στο «STAR GYM CONTEST 2016»

Σύσσωμο το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» επιθυμεί να συγχαρεί τις Αθλήτριες του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής αλλά και την Προπονήτρια Αγγελική Μάρκου για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο E.G.O. ­STARGYM CONTEST FOR ALL την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016.

Το «μικρό» (ηλικίες έως 5 ετών) τμήμα Ρυθμικής,  με την άψογη παρουσία του, επέστρεψε με το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για το πρόγραμμα “… και του κεφαλιού σου κάνε” από το γήπεδο  Ζωφριάς Α. Λιοσίων στα πλαίσια του E.G.O.­STARGYM CONTEST. Το διαγωνιστικό μέρος έγινε βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής) όπως αυτοί προσαρμόστηκαν για τα Ελληνικά δεδομένα με μορφή κώδικα.

   Αξιοσημείωτο το ότι το E.G.O.­STARGYM CONTEST είναι η μοναδική επίσημη πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και το Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή για την Κερατέα  η παρουσία δικών της παιδιών και η πρωτιά – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ σε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού αλλά το πιο σημαντικό ήταν για τις μικρές μας αθλήτριες η χαρά της συμμετοχής και της ομαδικής εμπειρίας που αποκόμισαν προσφέροντας ανείπωτη χαρά και υπερηφάνεια στους γονείς τους.

Πάντα επιτυχίες!

Επόμενα ραντεβού θα είναι στο 16ο  Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, στις 18 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου όπου θα συμμετάσχουν και τα δύο τμήματα ρυθμικής καθώς και στις 21 Ιουνίου στο COSMO GYM FESTIVAL στο Περιστέρι όπου θα συμμετάσχει το 1ο τμήμα (ηλικίες άνω των 6).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

nikh-kerateas4

nikh-kerateas3

nikh-kerateas1

nikh-kerateas2